Hvor å utbre gylne Raintree

November 27

Det gylne raintree er innfødt til Asia og Sør-Stillehavet, vokser naturlig i Taiwan og Fiji, ifølge Floridata. Det gylne raintree produserer gule blomster i høst, etterfulgt av fargerike seedpods. Trær vokser fra 25 til 35 fot høy og er hardføre i United States Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 8. Det gylne raintree produserer nok frukt overføres enkelt fra frø i de fleste klima.

Instruksjoner

•Samler opp frøene fra gullregn treet når pods faller fra treet. Frøene blir klar til å plante når treet utgivelser frukt.

•Skjære åpne pods og fjern frøene fra golden raintree frukt. Skyll frøene i varmt vann for å fjerne frukt fra dem. Bløtlegg frø i en time i en bolle med vann mellom 85 og 75 grader F.

•Wrap frøene i et fuktig papir håndkle og sette dem i kjøleskapet for tre til fire uker.

•Fjern den gylne raintree frø fra kjøleskapet. Fylle potten med potting jord og plante frøene i potter. Våt jord før det er fuktig, og angi Potter på et sted med temperaturer mellom 55 og 65 grader F.

•Transplant trærne for å din gårdsplass når de er ca 8 til 10 inches høy. Grave et hull som dypt som roten ballen og dobbelt så stort. Plasser det gylne raintree i hullet og fylle hullet med jord.