Hvor å utbre frukttrær fra roten borekaks

May 19

Hvor å utbre frukttrær fra roten borekaks

Frukt treet overføring er enten seksuell eller aseksuell. Når frukttrær produserer frø kombinerer de genetisk materiale fra to forskjellige trær til å opprette et nytt tre som er forskjellig fra begge foreldrene. Vegetative overføring fra rot eller stamme borekaks er i utgangspunktet en kloning prosess der nye treet vil være lik foreldrene. Du kan overføre de fleste frukttrær fra roten borekaks, en metode spesielt anbefalt for Gran frukttrær.

Instruksjoner

•Dig opp og utsette treet røtter i klar til å ta en klippe. Du bør ta borekaks fra November til februar når mye energi lagres i røttene, og de er sovende. Arbeid nær anlegget for å sørge for at du er fra treet skal klone.

•Velg en 6-tommers segment av sunn rot, om blyant tykk. Markere slutten nærmest treet (opp). Når du oppretter borekaks, må de høyre side opp eller de røttene ikke.

•Skjære rot med en veldig skarp kniv. Gjøre en flate kutt på opp siden roten og en vinklet kutt på ned slutten av rot segmentet. Fjerne segmentet, dekke røttene og vann området rundt skadet roten.

•Skjære 6-tommers kutte i 2-tommers segmenter, flat på opp siden og vinklet på ned slutten. Når du er ferdig, bør du ha tre 2-tommers lang rot segmenter.

•Fyll tre 1 gallon potter med jord trykk 3-tommers hull med fingeren i midten av hver. Hell en tomme av sand i bunnen av hullet. Støv nederst kutte med pulverisert svovel å hindre at røttene råtner.

•Trykk på borekaks ned i hullet slik at toppen er tomme under overflaten og dekk med fuktig skitt. Dekk med grov sand eller lys grus. Vann bare når jorden er tørr å unngå råtne røttene.

•Roots bør sette og små spirer skal vises i tre til seks uker. Angi pottene utenfor når været er varmt nok. Vann når det er tørt. Sapling bør være klar til å plante i bakken i ca et år.