Hvor å utbre følsomme planter fra frø

January 1

Hvor å utbre følsomme planter fra frø

Sensitive anlegget er et kallenavn for Mimosa pudica, en tropisk plante innfødt til Sør- og mellom-Amerika. Det tar sitt kallenavn fra det faktum at bladene lukkes opp hvis berørt, selv av en myk bris. Vokst som en nyhet, i potter innendørs, gjør det også en flott bunndekkende, med sin myke, bregne-lignende løv. Sensitive anlegget er hardfør US Department of Agriculture sonen 11.

Instruksjoner

•Fyll en liten bolle med varmt vann fra springen. Slipper frøene i vannet, og tillate dem å suge over natten. Når du fjerner dem fra vannet, kan du plassere dem på et papirhåndkle renne.

•Fyll en barnehage flat med like deler av fuktig sand og fuktig frø-Start blanding og plante mimosa frø 1 tomme dyp.

•Plasser varmen mat i et mørkt område og sett den til 80 grader F. lå barnehagen flatt på matten. Hvis det er noe lys i rommet, dekk leiligheten med et lag av avisen. Kontroller jorda daglig for å sikre at det ikke er uttørking og spray den med vann fra misting flasken hvis det synes å være tørking. Frøene skal spire i to til tre uker.

•Gå flat i indirekte sollys når frøene spirer, men holde dem på varme mat.

•BEGIN å redusere temperaturen på varme mat, 5 grader om gangen, når de følsomme plantene har tre sett med blader. Det er viktig å redusere varmen gradvis i løpet av to uker, slik at seedlings ikke gå inn i sjokk.