Hvor å utbre etterfølgende Bacopa

February 9

Bacopa er en etterfølgende akvatiske semi akvatiske plante. Det kan leve nedsenket i vann eller bare på kanten. Det er ganske invasiv og spres raskt. Det gjør en god bunndekkende eller hengende kurven årlig. Liten blomstene er ofte rosa, men også kan finnes i en dyp blå farge. Bacopa er kjøttfulle og nesten saftige i tekstur. Bacopa overføring er enkelt. Vann hyssop, kan som det ofte kalles, startes fra frø eller stiklinger.

Instruksjoner

•Skjære en stamme av Bacopa anlegget. Klippe over en hevelse eller bud node og sikre der er flere blader og noder på kutt brikken. Bruke anlegget som allerede har liten fuzzy røtter kommer av midten av etterfølgende stammen.

•Plasser skjæring, kuttet ende først i et glass vann. Endrer vann hver dag, og plasser den i et solfylt vindu ved en temperatur på ca 60 grader F. Når du ser røtter, er det på tide å flytte den til en jord-medium.

•Fyll 2-tommers potten med potting jord opptil 2 inches fra kanten. Skyv kutte på jorda med cut slutten først. Fyll kjelen resten av veien med jord. Trykk jorden fast rundt skjæring.

•Et skjæring til vann renner ut drenering hullene. Vann det daglig for å sikre at det forblir våt. Vann hyssop gjør best under våt vilkårene, så det kan være gjennomvåt hver dag. Når kutte har etablert i tre til fire uker, transplantasjon det i en større pott eller vise.