Hvor å utbre en Staghorn bregne

July 2

Hvor å utbre en Staghorn bregne

Staghorn bregner er en eksotisk tillegg til noen innredning. I motsetning til de fleste bregner, som har delikate, lacy blader og blader, staghorn bregner har brede, flate blader, eller runde flat de som vokser som en krone fra en center stamme. Det er veldig enkelt å vokse og spre staghorn bregner. De foretrekker moss jord, eliminere mye rot, som gjør forplanter staghorn bregner en god aktivitet å gjøre med barn. Det er to grunnleggende måter å vokse staghorn bregner, men hverken det ene er hele komplisert.

Instruksjoner

•Bruk en skarp kjøkkenkniv til å klippe av unge skudd-kalt "pups"-fra bunnen av din fern. Pack hullet igjen i mor anlegget med sphagnum mosen.

•Fyll en liten pott halvveis med torv-baserte potting blanding. Nestlé din pup i den, og fyll ut resten av potten med mer potting blanding. Vann din fern bra uten soaking det. Plassere den i et vindu som blir filtrert sollys og hold den fuktig, men ikke dryppende våt.

•Monter din staghorn pup på et bord i stedet for potting den. Velg noe slag av styret, eller enda en bit av drivved. Hammer 10 taktekking spiker i det, i en sirkel eller oval.

•Fyll mellomrommet mellom negler med lang-blanke sphagnum mosen til er om lag 2 inches dyp. Nestlé ett eller to pups i mosen, og sørge for sine baser er helt dekket med mose.

•Tie ene av nylon eller vokset strengen til en spiker. Bringe det over valpene og perlestrikk til motsatt spiker, vikle den rundt en gang og så bringe det tilbake over til en annen spiker. Fortsette svingete strengen frem og tilbake over mosen og pups fra spiker til spiker, å gjøre en å holde mosen og valpene på plass. Binde den av når du føler pups holdes sikkert.

•Et din monterte staghorn bregner av soaking dem i vann, kan du legge hele brettet i vasken, en bøtte eller badekaret ditt-minutter, 2 ganger i uken. Gi dem en drink av utvannet flytende gjødsel en gang i måneden.

Tips og advarsler

  • Ikke over gjødsle; Staghorn bregner trenger mye fôring.