Hvor å utbre en Bay treet

February 22

Bay treet, Laurus nobilis, er en stor, attraktiv eviggrønt tre som gir oss kulinariske blader kjent og elsket av kokker overalt. California bay kan også brukes for matlaging. Her er noen opplysninger på hvor å utbre disse trærne.

Instruksjoner

•Den enkleste metoden for overføring hvis du har et tre som har mye av basale suckers er grave sucker vekst med noen røtter knyttet og overføre den til å vokse separat i en pott til store nok til å plante. Den ideelle tiden å gjøre dette er våren når veksten er sterk.

•Hvis ikke er det ikke forankret suckers å utnytte, den neste beste formen for overføring av bukta ta borekaks. Det er ikke den enkleste treet til å vokse fra borekaks, så mange av dem å være at du har nok suksesser å betjene dine behov. Ikke alle er sannsynligvis gjøre det. Noen mennesker har best muligheter med stiklinger av sunn ny vekst i våren. De fleste anbefaler modnet litt, semi løvtre vekst fra tidlig på sommeren. Likevel anbefaler andre tidlig høst vekst. Jeg mistenker tiden av året er mindre viktig enn forholdene for vekst.

•Bay borekaks vil fare best med bunnen varme. Hvis du har en oppvarming mat (selges gjennom hagen forsyne butikkene, kataloger og Internett), vil du kunne kontrollere din varme best. Puristene som har satt opp for det, kan du bruke varm kompost under Potter eller rooting skuffer.

•Bay er utsatt for sopp og råte som gjør det litt mer vanskelig siden rooting medium (sterilisert potting eller frø jord eller en blanding av perlitt og sand) ikke bør få lov til å tørke ut. Heie hormon pulver bør bidra som oppfordrer ikke bare dannelsen av røtter, men har en soppdreper blandet. Dypp din skjæring i hormon pulver og trykker slutten kutte i fuktet medium.

•Hvis du ikke vil bruke rooting hormon pulver, kan du prøve å bruke en te laget av tørkede willow blader og vanning med det. Det er ikke sopp, men det vil oppmuntre heie.

•Med bunn varme og høy luftfuktighet (misting vil hjelpe), din borekaks burde begynne å rot fra 30-90 dager i temperaturer ideelt på 70-tallet. De kan imidlertid ta opptil ett år, så hvis de er fortsatt grønt, gi ikke opp på dem. Du får best muligheter med en Bjørnson.

•Når du din kutte aktivt å sette ut ny vekst, vil du sannsynligvis har noen god røtter startet. Vent til anlegget har vokst noen nye blader før planting i en større beholder. Selv om treet vil vokse rimelig rask på denne unge alder, kan det ta et år eller to før den er klar til å gå i bakken. Laurel Bay trær er treg dyrkere.

• Det er to flere måter å overføre dette treet. Du kan prøve voksende Bay laurbær fra frø, men de fleste frø tendens til å råtne før spirende.

Lagene er også en måte å overføre dette anlegget. Bøye en gren forsiktig før den legger på bakken. Gjøre en nick i grenen der det berører bakken og holde det på plass mot jorda med en stein på hver side eller bruk hage stifter. Du kan også bruke hormon pulver nicked området. Det er en tilfeldige metode, men hvis din lagdeling fungerer, anlegget er sannsynlig å vokse litt raskere enn en klippe. Det kan ta seks måneder til et år eller mer til roten.