Hvor å utbre en asparges bregne

June 23

Hvor å utbre en asparges bregne

Asparges fern er ikke egentlig en bregne, det ser ut bare som, med sin lange stammer dekket med fjærlett blader. Fordi det er en nær slektning av asparges, loves asparges fern full Søn. Det gjør veldig bra i utendørs beholder plantings og kan lide litt når bringes innendørs og plassert i filtrert lys over vinteren, eller hvis jord ikke tørke mellom Pottejorden. Asparges fern er best overført fra frø eller gjennom delingen av en moden plante.

Instruksjoner

•Grow asparges fern fra frø. Se anlegget for blomstring stadiet i sensommeren og plukke bær som danner når blomstene visne. Fjern frø fra bær av klemme den med fingrene til det kommer ut.

•Prepare små potter med en blanding av en del potting jord til en del torv moss. Fukte jorda med vann og kontrollere vannet tapper lett fra bunnen av potten.

•Plant bær i jord i en dybde på 1/2 tommers. Vann igjen til du ser vannet renne fra bunnen av potten. Angi potten i en skål, og plasser den i et solfylt vindu eller utendørs i full sol, husk å holde det fuktig. Frø vil spire, i en uke.

•Et sjeldnere når seedlings vises. La jorda tørke mellom Pottejorden. Når spirene vokser til en høyde på 4-5 tommer, flytte til større Potter eller bruk i beholderen plantings.

•Divide eldre asparges fern når det blir for stor for beholderen. Sette på hagehansker, trykk potten fast på bunnen og sidene og fjerne anlegget fra potten. Dele den Appart i sentrum, eller skjære den med kanten av en hage spade. Potten to deler i separate Potter full av fuktig potting jord og vann godt for de neste to ukene mens nye røtter begynner å vokse.

Tips og advarsler

  • Hvis du tar asparges fern innendørs for vinteren, holde den i den skarpeste lyset mulig eller vil slippe blader og slutte å vokse.