Hvor å utbre Coral bjeller

March 23

Den flerårige urteaktige Heuchera gir ganske lite blomster som vises i våren og forsommeren, og ser ut som små bjeller. Dette er grunnen til at Heuchera er også kjent som korall bjeller, men anlegget er ofte vokst primært for skjønnhet løvverk. Uansett hva årsaken kan ha ønsker dette flotte anlegget, du bare trenger å vite metoder for overføring og du vil nyte synet sitt vakre i hjemmet ditt hagen snart.

Instruksjoner

•Propagate coral bells ved å samle frø fra anlegget etter det er ferdig blomstrer i høst.

•Bury frø i en liten beholder fylt med vermikulitt. Legge til vann for å fukte den og lagre den i kjøleskapet for 6-8 ukens.

•Plant frøene i en fuktig frøplante bland i mars, og tillate dem å spire på en vinduskarmen som er varmt og får masse lys. Transplant planter utendørs lenge etter at det er fare for frost.

•Propagate coral bjeller av delingen av grave opp en sunn plante tidlig om våren, og deretter bruke en skarp beskjæring kniv til å kutte dem i to. Hardfør planter kan deretter være direkte transplantert.

•Ta blad borekaks tidlig om våren overføres enda en måte. Dypp fersk kuttet endene av borekaks i noen rooting hormon, og deretter plante dem i en beholder med vermikulitt. Tillate dem å etablere seg innendørs ligner seedlings og deretter transplantasjon etter faren for frost.