Hvor å utbre agurker

April 26

Hvor å utbre agurker

Agurker er en vanlig hage plante som vokser i varmt vær. Planten vokser på vinstokker og produserer en spiselig frukt som inneholder mange små frø. Den enkleste måten å overføre en agurk anlegg er å lagre frøene i frukt. Denne metoden tillater gartnere til å bevare arvestykke varianter eller unngå å kjøpe frø hver sesong. Høsting frøene fra slangeagurker innebærer å la dem mykere forbi punktet av forbruket.

Instruksjoner

• Vent å plukke slangeagurker til frukten blir gul og vinrankene bli brun og tørr. Dette stadiet er vanligvis fem uker etter du ville velge dem for forbruk. Bringe agurker inne og lagre dem i et kjølig, tørt sted til de er møre.

•Skjære myk agurkene i halvparten lengderetningen. Fylle en mason krukke med vann. Scoop ut lurvete midten av agurken med en skje og cellulose og frø i glasset vann.

•Still glasset på et kjølig, tørt sted i fem dager. Levedyktig frøene vil synke til bunns. Etter fem dager, hell av vann. Dumpe frøene i en sil og skylle dem i rent vann.

•Dump Rengjør frøene ut på en mesh skjermen. La skjermen på et tørt sted innendørs for tre uker. Plukk opp et frø og prøve å feste den i halvparten. Hvis den ikke bryte ren, la frø på skjermen for en annen tre dager. Fortsette tørking frøene til de klikker.

•Plant agurk frø neste vår på et sted som får full sol og har godt drenering jord.