Hvor å Test kniver

November 26

Hvor å Test kniver

Kniver er klassifisert som en foldekniv eller faste blad kniv. Utover det, det er overlevelse kniver, fiske kniver, gentleman bære kniver, chef kniver, selvforsvar kniver og så videre. Velge riktig kniven kan være i stor grad avhengig av personlig preferanse. Testing kniv er den beste måten å simulere bruk som kniven vil bli utsatt om det er passe godt for en bestemt bruker.

Instruksjoner

•Examine materialer og generelle montering av kniven. Bestem om styrker og grep, for eksempel er riktig festet til faste blad kniv. Åpne og lukke en foldekniv flere ganger, sjekke låsemekanismen og avgjøre om det er noen horisontal eller vertikal bevegelse bladet når den er låst åpen.

•Sharpen bladet med en whetstone, keramiske stang, skarphet stål eller annen metode. Observere bekvemmeligheten eller vanskeligheten med å finslipe kniveggen og hvis en skarp, fine kanten kan opprettes.

•Plasser en tomat på et underlag som er egnet for skjæring. Skjær tomat med en kniv, gjør både tynne og større kutt å teste skarpheten av bladet og kontroll med som kutt kan gjøres.

•Sett på et par skinnhansker arbeid. Legg et stykke tre, som en kort lengde på 2-ganger-4 trelast, på en solid overflate. Hold på kniven og drive punkt kniven i tre minst 1/2 til 3/4 tommers dyp hvis mulig. Bruk press på langsiden på kniv å avgjøre om spissen av bladet vil rippe gjennom skogen eller bøye.

•Skjære tau, hyssing eller ledningen med kniven og oppmerksom på problemer eller lette på som bladet skjærer. Utfør andre kutte oppgaver som kniven kan bli utsatt basert på personlig bruk.

•Fjern skinn hansker og undersøke kniv, ser etter tegn på skader inkludert bøying, chips og kutt. Sjekk kanten av kniven for å bestemme hvordan det holdt under bruk. Skjerpe bladet igjen for å finne ut hvis den skarpe kanten på bladet kan gjenopprettes.