Hvor å ta et standpunkt for en lyspære Planter

March 31

Hvor å ta et standpunkt for en lyspære Planter

Planter og blomster vokser i en rekke miljøer, utendørs hage å hengende kurver eller countertop potter. Gartnere som vil karakteristiske utseende kan vokse sine anlegg i vedlagte burene og terrariums. Gartnere som har minimal plass kan plante svært små prøver i uthult ut lyspærer. Disse spesialiserte terrarium situasjoner finnes spesielt utfordrende når det gjelder plassering på grunn av deres avrundede kanter. Du kan bygge en rekke "står" for lyspære plantasjeeiere å holde dem på plass og vise dem.

Instruksjoner

•Ta lyset av en te lys. Angi te lys holderen på benken eller tabellen og hvile lyspæren i abonnenten. Holde pære rett opp som liten vase eller slå det på siden som en planter.

•Skru øyekroker inn i veggen på forskjøvet heights. Binde hyssing eller wire rundt endene av lyspære plantasjeeiere og henge hyssing fra øyekroker suspendert og forskjøvet plantasjeeiere eller vaser.

•Still en stor bolle på benken eller tabellen og angi flere lyspære plantasjeeiere i bollen å støtte hverandre. Sette annen farge planter eller blomster i hver lyspære for utvalg.

•Build større standpunkt for lyspære planter. Bøy store-gauge kobbertråd i en spiral formasjon med minst tre til fire looper. Spre looper slik at de danner en base, en middelaldrende og en topp. Vri den øverste enden av ledningen rundt foten av lyspæren slik pære henger ned over kobbertråd basen.