Hvor å Strip Vinyl gulv voks

March 9

Hvor å Strip Vinyl gulv voks

Gulv voks gir en beskyttende lag og skinnende glans til vinyl gulv. Mens de fleste typer gulv for øyeblikket er ingen-voks, lite vedlikehold gulv, finnes må-voks vinylbelegg fra fortiden fortsatt. Når stelt riktig, vinylbelegg varer i år og krever bare vanlig, generelt vedlikehold. Del av dette vedlikeholdet er stripping gamle voks fra gulvet slik at du kan bruke et friskt lag. Gamle voks igjen på vinyl begynner å gule over tid forårsaker en kjedelig, misfargede utseende til gulvet.

Instruksjoner

•Fyll 2 gallon varmtvann i en stor bøtte. Legge til 2 kopper husholdningenes ammoniakk og 1 kopp melis oppvaskmaskin vaskemiddel i varmt vann. Kombinere tre ingrediensene ved å blande med en maling rørestang til pulverisert vaskemiddel er oppløst.

•Sett gummihansker på hendene til å beskytte huden fra tørking effektene av ammoniakk og vaskemiddel.

•DIP en gammel håndkle i ammoniakk løsningen; ikke vri ut fuktighet. Skrubbe ett avsnitt om gangen med blandingen fjerne gulv voks. Når voksen er blitt avkledt fra denne delen, tørke den med et rent håndkle før du flytter til neste del.

•Tøm bøtte med voks-fjerning løsning og vaske det ut. Fylle bøtte med varmt vann. Dyppe en våt mopp i varmt vann og vask vinyl gulvet, ett avsnitt om gangen, å fjerne alle siste spor av voks eller voks remover.

•Dry gulvet med gamle håndklær å fjerne overflaten fuktighet. Tillate vinyl å tørre over natten før du bruker fersk voks.

Tips og advarsler

  • Bruk 0000 fine stålull pads for å løfte vanskelig å fjerne gulv voks fra vinylbelegg. Dypp stålull i ammoniakk løsningen og skrubbe på samme måte som med gamle håndklær.
  • Kommersielle Skirens og vedlikeholdsprodukt er tilgjengelige, men ofte inneholder kjemikalier som er harde på huden og miljøvennlig.