Hvor å spandere på bakken for å plante tomater

August 25

Hvor å spandere på bakken for å plante tomater

Mange hjem gartnere velge å inkludere tomater i deres varme sesongen grønnsaker. Tomater skal plantes tidlig om våren slik at de kan vokse og modnes å høste sommeren og falle. Den modne frukten av tomat anlegget er spist på en rekke måter. Bruke tomater i din hjemmelaget mat ved å legge til sauser og oppvarming eller spise rå i en frisk salat. For å dra en voksende tomatplante, Forbered jord før planting frø eller transplanting unge frøplanter.

Instruksjoner

•Test pH i din tilgjengelige jord ved å følge de spesifikke instruksjonene på en pH jord testing kit, funnet på en lokal jernvarehandel i delen hagearbeid eller noen barnehager. Tomater vokser best i jord på 6 til 6,8 rekkevidde, som er litt surt.

•Legg kalk gjøre jord surere og senke pH eller legge svovel å lage jord mer grunnleggende og heve pH. Konsultere en lokal samarbeidsvillig forlengelse tjeneste for å finne ut hvor mye kalk eller svovel legge til din jord, gi dem gjeldende pH-nivået i jorda. Bland i kalk eller svovel våren eller falle.

•Till jord for å legge til organisk materiale og gjødsel ved å grave grøfter 6 til 8 inches i dybden med en spade.

•Legg Torvmose eller fullstendig brutt ned kompost til jord å endre jord organisk materiale.

•Mix i gjødsel med nitrogen-fosfor-kalium andelen enten 6-24-24, 8-32-16 eller 5-10-10. Den ekstra fosfor og kalium vil bidra til å utvikle sterke, fruktbare vekst. Legge til £ 1 av gjødsel for hver 100 kvadrat fot av jord.

•Dekk organisk materiale og gjødsel ved å fylle skyttergravene tilbake med jord.