Hvor å spandere og omsorg for Cedar fasader

May 20

Hvor å spandere og omsorg for Cedar fasader

Cedar ytterkledning, også kjent som cedar rister, kommer i ulike flekker og teksturer og kan blande inn med nesten alle miljø. Huseiere bruke fasader på dekk og det er en vanlig valget i hjem fasader. De bruker det ikke bare for sitt utseende, men fordi det ikke deformere eller delt som andre tresorter. Oljen i skogen er et insektmiddel. Cedar fasader gir optimal isolasjon og støy utslag fra gatenivå. Det er også langvarig. Det krever riktig Stell og vedlikehold. Du kan ta noen skritt for å bevare integriteten.

Instruksjoner

Regelmessig rengjøring og Beising er viktig i opprettholde Cedar fasader

•Vaskestasjonen tømmes ytterkledning en gang i året for å fjerne skitt og andre oppbygging. Leie en høytrykksvasker, fyll den med vann og gjør den til det laveste innstillingen å hindre skade fasader. Eller bruk en stiv kost eller tunge pensel og velge rent vann eller en løsning av to deler av eddik til to deler vann og forsiktig skrubbe skitt fra fasader. Eddik er effektive for å forebygge mold og mugg som kan oppstå hvis vannet blir under ytterkledning. Skyll ytterkledning grundig med rent vann.

•Practice noen enkle forholdsregler før vask ytterkledning, for eksempel lukke windows, slå av strømmen til utsiden lysene, dekker planter, busker og blomster med plastfolie å forhindre skade under vask og fjerne materiale rundt huset som kan forstyrre vask.

•Start fra bunnen opp når du vasker fasader og fra toppen og ned når skylling siden du ikke vil din rengjøringsmiddel (hvis bruker eddik) tørr mens på fasader.

•Bruk en sopelime med lange håndtak, fjerne blader, grener og annet rusk regelmessig fra cedar fasader og gapene mellom ytterkledning siden det kan hindre avrenning av regnvann. Gjøre rengjøring før flekken eller maling.

•Farging eller maling er en annen vei å spandere din sedertre. På en semi-årlig basis, kan du bruke en delvis gjennomsiktig, oljebasert gjennomtrengende flekk ved pensel. Børsting gir den beste penetrasjonen. Disse flekker fungere mye som maling og gir ekstra beskyttelse til fasader. Rør flekken godt under søknad å hindre settling. Følg produsentens instruksjonene for å hindre overlappende karakterer med flekken. Bruke flekken i stedet for maling kan sterkt redusere peeling.