Hvor å sjekk for utett rør i hjemmet

May 15

Hvor å sjekk for utett rør i hjemmet

Ikke alle utett rør lar du står i en dam av vann. Noen lekkasjer er snikende, drypp eller siver sakte over lang tid før du plutselig ser at du har et problem. Da kan du ha mer å håndtere enn litt vann. En langsiktig lekkasje kan skade din Wallboard AS, råtne underliggende tre rammen og selv forårsake usunne forhold i hjemmet. Det er lurt å gi din avløp den gang-over nå og da, å fange noen små problemer før de blir store.

Instruksjoner

Slå av alle vann kraner i huset. Kontroller at ingen starter en Last med Klesvask, tømmer toalett eller bruker vann på noen annen måte til din inspeksjon er fullført. Se på din vannforsyning å se om det kjører fortsatt. Så, har du sannsynligvis en lekkasje sted. Merk at en liten lekkasje ikke kan flytte måleren for lenge.

•Locate en pipe som er innen rekkevidde. Berør tuppen av en skrutrekker til røret, og plasser øret mot håndtaket. Hvis du hører støy som høres ut som en myk sutre, kan du ha en lekkasje. Videre undersøkelser er nødvendig.

•Kontroller alle vann bruk områder i huset tett. Bruk dine sanser å. Lytt etter drypper. Se etter gjørme utenfor og fukt eller flekker på Wallboard AS og gulv i. Touch alle ledd kan du nå for å se om du føler fuktighet. Lukter under synker og i kravlesøket spaces på avslørende lukt mugg som kan indikere en lekkasje.

•Probe noen fuktig områder du med spissen av en skrutrekker. Avgjøre om fukt er siste og kanskje midlertidige, kondens i fuktig vær. Langsiktig lekkasjer vil føre til råte, som vil være mye mykere og tillate skrutrekkeren å trenge mer dypt.

•Act umiddelbart hvis du oppdager tegn på en lekkasje. Ringe i profesjonell hjelp hvis lekkasjen er i et område du ikke kan komme til, eller hvis du finner skade strukturelle områder av ditt hjem.

Tips og advarsler

  • Hvis du finner en lekkasje og bevis av forfall du ikke kan håndtere, må du ansette en anerkjente entreprenør med masse referanser. Ikke faller byttedyr til fly-by-night mold Utbedring svindel. Det lønner seg å være forsiktig, men husk at ikke alle flekk av mugg er svart mold.