Hvor å sjekk for Radon

June 27

Hvor å sjekk for Radon

Radon er en Radioaktiv gass generert av forfallet av uran i skitt, stein og vann. Hvis hjemmet ditt ikke har radon redusere systemer på plass, en opphopning av radon kan oppstå som kan føre til svært alvorlige sykdommer som kreft og lunge sykdom. Radon kan angi gjennom sprekker i strukturen i hjemmet ditt eller gjennom vannforsyning, og det kan bare registreres gjennom radon testprosedyrer. Heldigvis, lære å sjekk for radon i hjemmet er billig og lett.

Instruksjoner

Kortsiktige Testing (mindre enn 90 dager)

•Purchase en gjør det selv radon testing kit, som er allment tilgjengelig i jernvareforretninger eller nettsteder over Internett. Vilkår knyttet til slike kits: electret ion kammer; trekull flytende scintillation; og trekull canister.

•Lukk dører i hjemmet skal testes 12 timer før testing og begynner. Under testen er det best å holde vinduer og dører lukket som mulig å gi nøyaktige målinger av radon.

Slå av alle vifter eller HVAC-systemer som sirkulerer luften utenfor med inne luften. Fans og HVAC-systemer som recirculate inne luften kan fortsatt brukes.

•Deploy radon testing kit i den laveste delen av hjemmet som brukes ofte. Hvis kjelleren på et hjem brukes ofte, sted settet der, ellers beholde det i hovedrommet av første etasje. Imidlertid ikke Distribuer testing kit i et kjøkken eller bad.

•Kontroller at testing kit forblir 20 inches eller mer fra gulvet under tester periode, og sikre at det på et sted ikke forstyrres av bevegelige luft eller sterk varme eller fuktighet.

•Følg alle retninger med radon testing kit. Ved avslutningen av testen, vil du måtte sende pakken til produsenten for analyse og testresultater, som kan ta et par uker.

•Administer en annen kortsiktig test hvis radon nivåer er funnet for å være mer enn 4 pCi/L (picocuries per liter). Hvis den andre testen verifiserer høy radon nivåer, bør deretter radon reduksjon tiltak iverksettes.

Langsiktig Testing (mer enn 90 dager)

•Purchase en lang-tern radon testing kit på en jernvarehandel eller Internett-området. Uttrykk forbundet med slike kits er "electret" og "alfa track."

•Administer en kortsiktig radon test først, og hvis nivåer av radon mer enn 4 pCi/L, deretter følger opp med en annen kortsiktig test å bli sikker eller gjøre en langsiktig test for en mer nøyaktig lesing over tid.

•Følg alle instruksjoner inkludert med langsiktige testing kit.

•Measure svingninger i radon nivåer over lengre perioder med lang sikt testing kit, og hvis det oppdages av 4 pCi/L, forskning tiltak for å redusere radon nivåene i ditt hjem og holde dem lave.

Tips og advarsler

  • Hvis du vurderer en ny hjem kjøp, kan du leie en profesjonell radon tester til å bestemme nivåer av radon. Sjekk med din Statens radon office for en liste over registrerte og kvalifiserte radon testere virusstøtte på stedet oppført i ressurser-delen i denne artikkelen.
  • Radon er usynlig og har ingen smak eller lukt. Den eneste måten den kan gjenkjennes er gjennom radon testing. Røyking er den ledende årsaken til lungekreft i USA, ifølge USA Surgeon General, men radon er nummer to.