Hvor å sjekk for fuktighet inne i veggene

August 12

Kontroll av innendørs fuktighet er blant de viktigste oppgavene for alle ansvarlig hus. Fuktighet i hjemmet kan føre til muggen lukt og teppe skade, eller enda mer alvorlige problemer som former og mildews som kan være en helserisiko for mennesker i ditt hjem. Sjekke områder av ditt hjem som vegger for fuktighet er en ypperlig måte for å oppdage et fuktighet problem før den kommer ut av hånden, men selvfølgelig rive opp veggene bare å sjekk for fukt ville være en øvelse i nytteløse. Heldigvis er det flere enklere metoder du kan bruke til å kontrollere vegger for en fuktighet problem.

Instruksjoner

•Smell vegger å sjekke for eventuelle muggen lukt. Muggen lukt kan være en indikasjon på mold og mugg vekst bak veggen forårsaket av høy fuktighet. Mer fuktighet det er bak en vegg, jo høyere fuktighet vil være bak muren. økningen i luftfuktighet intensivere lukt, så du kan oppleve de muggen luktene eller andre hushold lukt får sterkere og sterkere over tid.

•Look på veggene synlige fuktighet. Enhver overflaten misfarging, flekker eller endringer i tekstur på overflaten av veggen indikere fuktighet bak veggen. For tre vegger, kontroller deformasjon, fordreining, tannråte eller råte. Også sjekke hvis malingen på veggen er sprekker, blemmer eller peeling. Alle disse tegn kan indikere at det er fuktighet bak veggen.

•Kontroller andre områder fra veggen for noen tegn til fuktighet. Hvis innendørsfuktighet måles i hvor som helst over 50 prosent, har hjemmet en fuktighet problem som berører vegger og andre deler av hjemmet ditt. Sjekk også for frost og is på kalde overflater, windows, loftet utforming eller noen andre overflater. Sjekk noen utsatt avløp for svette eller lekker. Hvis ett eller flere av disse tiltakene viser at du har en fuktighet problem i hjemmet, eliminere kilden til fuktighet umiddelbart for å hindre skade på ditt hjem.