Hvor å sjekk for en Pool lekkasje med konditorfarge

May 9

Bassenger, både i bakken og over bakken, vil noen ganger lekkasje nær en pakning, fra et hull i vinyl fôr eller en sprekk i gips eller betong. En lekkasje vil føre til gradvis, men konsekvent vanntap. Kilden til lekkasjen, men kan være svært vanskelig å finne. I mange tilfeller en sprekk i en konkret bassenget eller vinyl liner kan oppdateres og i noen tilfeller uten drenering av vann. Bruke en food coloring løsning er en billig og var enkel å finne en lekkasje.

Instruksjoner

•Fyll en klem flaske med vann. Legge til flere dråper konditorfarge til vannet til den blir en mørk nyanse av fargen. Et godt valg er rød på grunn av sin kontrast på blå svømmebasseng liners.

•Kontroller bassenget veggene og bunnen for merkbar sprekk eller tårer i en vinyl liner. Felles områder for en lekkasje er bassenget skimmer og retur jet beslag og på gulvet i både konkrete og vinyl-lined. Vær forberedt på å være tålmodig, så mindre lekkasjen er, jo vanskeligere blir det å finne.

•Vri av bassenget filteret og la vannet bosette seg og bli rolig. Klem fargestoff løsningen i området mistenkt lekkasje. Hvis vannet renner gjennom sprekken eller rive i betong eller vinyl, dvs lekkasjen.