Hvor å sjekk for en lekkasje på en varmepumpe

May 27

Hvor å sjekk for en lekkasje på en varmepumpe

Hvis varmepumpe gass ikke produserer noen varme, har pumpen mest sannsynlig en lekkasje. Flere faktorer kan bidra til en lekkasje i en varmepumpe, men før du kan ha den effektivt reparert, må du diagnostisere problemet riktig. Den mest effektive metoden for grundig sjekking av en gasslekkasje på en varmepumpe er av benytter en TIF 5000 verktøyet. Dette er en automatisk halogen-oppdage enhet som vil oppdage lekkasjer i en varmepumpe eller lignende produkt som klimaanlegg og kan kjøpes på jernvareforretninger eller på nettet.

Instruksjoner

•Locate varmepumpe. Varmepumper er oftest i en home bakgård eller side tunet og store, metallisk bokser med kanaler på sidene og toppen.

•Vri på TIF 5000 og kontroller fungerer. Det røde LED-lyset vil slå på og enheten vil avgi en tone hvis det fungerer og har batteri. Hvis det ikke slås på, bytte batterier. Hvis det ikke avgir en tone, kan dette være en indikasjon på at sensing spissen må erstattes.

• Kjør instrumentets sensing går hele varmepumpe. Det er viktig å sjekke hele pumpen fordi en gasslekkasje kan oppstå hvor som helst på pumpen. TIF 5000 indikerer når den finner en lekkasje av pipelyd eller blinkende lys.