Hvor å sjekk for dårlig betong på balkonger

April 2

Hvor å sjekk for dårlig betong på balkonger

Balkong kan være en avslappende og hyggelig sted å slappe av etter en lang dag. Har balkong på ditt hjem er vanligvis betraktet som en luksus. Men hvis det er dårlig betong på balkongen, kan det være en stor fare og en alvorlig sikkerhet bekymring for deg og din familie. Før du bruker din balkong, eller hvis du tenker på å kjøpe et hjem med en balkong, sjekk først å sjekke at betongen er stabil og sterk.

Instruksjoner

•Kontroller betong på undersiden av rekkverk av din balkong. Hvis rekkverk ikke ble ordentlig lukket til betongen, kan det være rust eller korrosjon.

•Examine alle områder av betong på balkongen nøye. Inspisere for sjetonger som ser ut som små kratere eller jettegryter. Disse områdene har også korrosjon fordi de samle fuktighet.

•Løft opp opp teppet på balkongen og se konkrete undersiden. Når det regner eller når det er mye fuktighet i luften, kan betong områdene under teppet korrodere.

•Look under balkong og se etter sprekker i betong. Sjekk også bakken under balkongen for små biter av betong som kan ha falt fra sprekker. Dette kan indikere et problem med strukturen på balkongen, og betong må være forsterket eller erstattet.