Hvor å sjekk en tørketrommel varmeelement

August 21

Alle elektriske tørketrommel bruker en rekke varmeelementer for å varme plass kabinettet av tørketrommelen. Disse elementene er laget av spesielle ledninger som vil skape varme når elektrisk strøm passerer gjennom dem. Over tid kan disse trådene bryte og forårsake tørketrommel ikke varme klær som de er å bli ristet av motoren. Vanligvis varmeelementer er i en egen boks og er alt elektrisk koblet til hverandre. Denne tilkoblingen danner en enkelt oppvarming krets. Hvis en wire bryter i krets, vil deretter hele varmeelementet ikke fungere.

Instruksjoner

•Fjern alle elektriske makt fra tørketrommelen. Slå av strømbryteren double pole i boksen hovedpanelet. Trekke i store elektriske støpslet som utfører strøm fra stikkontakten til hårføneren selv.

•Bruk skrutrekkeren og fjern baksiden av tørketrommelen. Det er vanligvis seks til åtte skruene som holder det bakre dekslet til den viktigste rammen av tørketrommelen. Sett skruene på et sikkert sted for ikke å miste dem.

•Locate viktigste varme elementet tilkobling for. Dette er vanligvis plassert nederst på tørketrommelen. Forskjellige produsenter kan installere boksen tilkobling på forskjellige steder langs bunnen rammen. Identifisere en liten metallboks der et par ledninger går. Å legge inn ledningene er kraft feed ledninger for varmeelementer. Ledningene kan også være i form av en liten kabel. Ta av dekselet til boksen tilkobling.

•Observe at ledningene avsluttes til et par skruer. To skruene er direkte koblet til varmeelementene. Løsne en av skruene og Fjern bare en kraft feed ledninger koblet til terminalen.

•Med ohmmeter på stedet red leder inn i kontakten merket "ohm" på ohmmeter. Inn i kontakten merket "com" eller "vanlige" black ledelsen. Trykk metall endene av ledningene sammen. Måleren bør lese "Null" eller "0" ohm.

•Berørings rød føre til en av varmeelementet skru terminaler. Trykk svart føre til andre skruen terminal. Hvis varmeelementet er dårlig måleren vil lese "INF" for uendelig ohm eller det registrerer ingenting. Med andre ord, blir det ingen bevegelse i ohmmeter strikkes. God varmeelementer registrerer mellom 8 ohms til 25 ohm, avhengig av elektriske tørketrommel.

Tips og advarsler

  • Arbeid aldri på eller tjenesten ethvert stykke utstyr mens det fortsatt er energized med elektrisitet.