Hvor å sjekk en septiktank med farge

June 2

Hvor å sjekk en septiktank med farge

Kondensvann vann rundt septisk systems forårsaker bekymring. Ideer om opprinnelsen til vannet kan variere blant personene involvert. Fargestoff lagt til septiktank vannstrømmen viser definitive bevis. Fargestoff vil gå gjennom systemet og bli stoppet i vannet. Denne teknikken er også verdifullt langs hager hvor problemet septisk systemene ofte forurenser vassdrag. Denne testen er ikke ment å vise systemfunksjonalitet eller være et alternativ til en profesjonell inspeksjon. Fargestoff testing brukes som et verktøy for feilsøking av septiktank problemer.

Instruksjoner

•Løft opp dekselet fra septiktank og sett til side.

•Locate utløp i septiktank. Kontroller at tankens væskenivå samme nivået på bunnen av utløp. Fargestoff tester arbeid når vann beveger seg gjennom tanken og inn i avløpet feltet. Flytende nivåer i septiktank og husholdningenes vannforbruk må være normal.

•Bytt mannhullet dekke over septiktank.

•Fyll fargestoff i toalett koblet til septiktank. Skylle toalettet flere ganger for å oppmuntre fargestoff å strømme inn i septiktank. Flushing fargestoff gjennom avløp øker den dye interaksjon med likvide delen av tanken. Fargestoff som helles i en septiktank med en tykk skorpe lag kan ikke effektivt flytte i likvide delen av septiktank og gir en unøyaktig test.

•Overvåk systemet over flere dager. Sjekk nærliggende vann funksjoner, vann bekker og lokale kondensvann samt nærliggende vannboring for fargestoff fargelegging.

Tips og advarsler

  • Meninger varierer som å legge til ekstra vann til septisk systemet for å forenkle fargestoff bevegelse. Legge vann utover design begrensninger kan overbelaste hydraulisk har en septiktank, forårsaker det å mislykkes. Vanlig vann og overvåking over tid vil avdekke feil i septiktank.