Hvor å sjekk en lekkasje på beholderen av en i bakken Pool

October 27

I bakken basseng eiere som mistenker en lekkasje i sitt basseng kan det være frustrerende å finne kilden til lekkasjen for å få det løst. En metode som mange bassenget profesjonelle bruker er injisering mat-grade fargestoff inn i området av en mistenkt lekkasje å se hvis vannet siver gjennom en lekkasje eller sprekk. Hvis du mistenker en lekkasje nær skimmer linjen i bakken bassenget, bør denne metoden være effektive.

Instruksjoner

•Fyll bassenget opp til toppen av skimmer. Dette er ikke vanligvis anbefalt; men hvis du er injisere fargestoff for å feilsøke en lekkasje, som dekker hele skimmer i vann vil gi deg mer nøyaktige resultater.

Slå av filteret og la vannet bosette seg og bli rolig. I mellomtiden fylle opp et glass vann, deretter legge rød food coloring til løsningen blir en mørk rød.

•Trinn i bassenget med en kalkun baster og glass med rød farge. Prøv ikke å forstyrre vannet og opprette ripples; denne måten er det lettere å se hvor konditorfarge går.

•Squeeze toppen av kalkun baster og sett den inn glass vann. Slipp pære å fylle opp baster med konditorfarge.

•Inject konditorfarge i vann rundt skimmer der du har mistanke om en lekkasje. Gjenta til du ser konditorfarge forsvinner. Hvis du har en lekkasje, vil konditorfarge seep inn lekkasjen og forsvinne. Beholderen er mest sannsynlig ikke lekker hvis konditorfarge flyter andre steder i bassenget.