Hvor å sjekk en klær hårtørker stikkontakt

June 17

Hvor å sjekk en klær hårtørker stikkontakt

Hvis du har en tørketrommel som uventet avsluttes fungerer eller ikke gir riktig nivå av varmen du trenger for tørking, er det sannsynlig at du har et problem med spenningen tørketrommelen mottar fra sitt utløp. Gjøre en spenning test på 220-volt elektrisk utsalgsstedet for å fastslå om dette er årsaken til problemene. Dette kan også være en nyttig test å gjøre før du kobler en ny tørketrommel. Gjør testen kan selv spare tid og kostnader å kalle noen reparasjon.

Instruksjoner

•Kontroller overbelastningsbryteren for tørketrommelen; 220-volts kretsbrytere kan identifiseres fordi de består av to poler - ser ut som to enkle kretsbrytere koblet sammen. Hvis overbelastningsbryteren i "Off" posisjon, snu den til "On".

•Vri makt skru på din multimeter til "On". Slå på multimeter velgeren ekstern foran på siden merket "AC" og sette den på 220 til 240 V AC plasseringen.

•Sett testeren leder av din multimeter i multimeter. Red ledelsen går i rød-farget positiv input. Svart ledelsen går til svart-farget negative inngang.

•Sett inn en test føre til hver av de to "hot" sporene utløp din tørketrommel. Når du tester en tre-spiss stikkontakt, er dette to skråstilt spor. Når du tester en fire-prong stikkontakt, teste de to vertikale sporene på ytterkanten av uttaket. Din multimeter bør gi en lesning i 220-240 - volts området.

•Sett den røde testen føre til varme sporet og svart ledelsen i sporet ikke hot eller nøytral. Med både tre - og fire-spiss utsalgssteder er nøytral sporet L-formet sporet. Resulterende spenningen lese bør være i området 110-120 - volt. Nå sett rød test ledelsen på andre hot spor og svart ledelsen i nøytral sporet. Resulterende spenningen lese bør være i området 110-120 - volt.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når testing og ikke berører utsatte enden av testen fører.