Hvor å sette på Vinyl fasader

July 5

Vinyl Fasader er populært fordi det er vedlikeholdsfritt og enkelt for nesten alle kan installere. Installasjonen er relativt enkel. Utfordringen er i planlegging layouten godt og plassere riktig trim for hvert område i bygningen utvendig. Både fasader og alle verktøyene som trengs er lett oppnådd på din lokale oppussing center. Større leverandører bære enda materialer. Når du velger vinyl Fasader, bestemmer tykkelsen (gauge) på vinyl både kostnader og styrke. Premium ytterkledning kan kjøpes opptil.055 inches tykke. De fleste ytterkledning vil variere fra.040 til.045 inches tykke. Det er best å kjøpe den høyeste målestokken du har råd til den beste samlede beskyttelsen. Under konstruksjon plasseres vinyl Fasader rett over veggens vindsperre. For en eksisterende struktur, kan vinyl plasseres over den eksisterende fasader hvis den er laget av massivt tre. Hvis et hjem har aluminium eller eldre vinyl Fasader, må du fjerne dem først. Det er mulig å plassere vinyl Fasader over tre ytterkledning eller stukk, men du må bruke loddrette furring strimler først som du kan legge vinyl. Vinyl Fasader kan kuttes til ønsket lengde med enkle håndverktøy. Store blader tinn snips fungerer bra. I dag, er vinyl utformet for å utvide og kontrakt avhengig av temperaturen. Derfor det kan ikke sikres for tett. Det må kunne flytte litt. Kort sagt, er du ikke så mye feste ytterkledning, men heller, henger den. Hvis etter henger en stripe av vinyl Fasader, vinyl lysbildene frem og tilbake, har du hengt det riktig. Det hjelper ikke for å kjøre spikeren helt inn. Eksperter sier at du skal drive spikeren minst ¾" i massivt tre pigger, stund innlevering 1/32" mellom spikeren hodet og vinyl Fasader. Så lenge vinyl kan flytte, bør alle være godt.

Instruksjoner

Sette på Vinyl fasader

•Siding deler er 12 fot lang og 10 til 12 inches bredt. Nedre kant kroker på en lås som er støpt inn i toppen av stykket under den. For den første nederste raden fasader på en vegg, begynn ved å knytte starter stripen som fulgte med pakken. Bunnen av den første vinyl delen ville lås denne stripen.

•Proceed opp mot veggen, kobler hver lengde ytterkledning ved å låse den inn nedenfor, deretter spikrer den løst på plass, kjører spikeren i tre stenderne eller våtrom. Juster lengde etter behov ved å klippe dem å tillate Vinduer, dører, tilstøtende vegger, etc.

•WHERE vinyl Fasader kobles til døren, vinduet eller vegg må den trim del (følger med fasader). Disse er ment å holde vinyl, dekke kutt og feil, og inneholder et område der ytterkledning kan svelle og krympe ifølge miljøet. Plass trim inndelingene der de trengs. Det bør være en ¼ tomme mellom slutten av et stykke fasader og innsiden av kanalen, å tillate ekspansjon. Overlappe stykker av ikke mindre enn en tomme.

•I hjørner, plasserer ytterhjørne innleggene bruker kanalen støpt inn sidene som din guide. Overlapping to deler av J-kanals trim på øverst i Vinduer og dører sende fuktighet nedover og til sidene av windows slik at vann ikke vil sive bak ytterkledning eller trim.

•WHERE vinyl Fasader ligger mot en horisontal overflate, som et vindu, må du plassere et stykke under terskel trim. Du vil uten tvil måtte kutte toppkanten av ytterkledning å passe, men under terskel trim er designet for å ta tak på denne klippekanten og holder den fast. Har du vannrett kutte ytterkledning, hjelper det for å lage små tappene klippekanten med en snap lås punch verktøyet. Disse kategoriene vil beskytte parti til trim.

Tips og advarsler

  • Du får best, horisontale incisions i vinyl av scoring kuttet med verktøyet kniv og bøying strikkes frem og tilbake til det bryter langs score merket.
  • Radene (kurs) bør jevnt rundt i huset og hvert hjørne.
  • Hvert kurs ytterkledning skal nivå. Hus som nytt nivå-for eksempel walkouts eller delt-nivåer-utgjør oppsett utfordringer. Hvis du starter med en full kurs langs bunnen i ett område, hvilket endrer eller ned kan du ende opp med mindre enn en full kurs langs bunnen i andre områder. I dette tilfellet må du velge et fremtredende, synlig område og starte med en full kurs, la kutt falle der de kan i andre områder.
  • En standard sirkelsag utstyrt med en fin-toothed kryssfiner-skjæring blad vil kutte vinyl rent og raskt. (Det fungerer best å sette bladet i så bakover.) Profesjonell ytterkledning entreprenører har vanligvis en makt miter så på et stort stativ å kutte gå raskere.
  • Husk ikke å spikre parti for hardt til strukturen.
  • Som du spikeren hvert panel, trekke opp på den fast og konsekvent slik at det låses solid inn under den. Ellers vil du få full høyde av hver del av ytterkledning. Hvert stykke ytterkledning må være konsekvent høyde (vertikal avstand) rundt hele strukturen