Hvor å sette på en dusj Bar

October 2

Hvor å sette på en dusj Bar

Det er mange grunner til hvorfor du må installere en dusj bar i et bad. Kanskje har du en eldre slektning som trenger hjelp til å få ut av dusjen, eller en syk venn som ustø på føttene. Eller kanskje du trenger å gjøre din dusj handicap-tilgjengelig. Uansett årsak, kan du installere en dusj bar over badekaret ditt i noen få enkle trinn.

Instruksjoner

•Finn to stendere på veggen. For best resultat, kan du bruke en stud sensor ifølge instruksjonene i håndboken. Din dusj bar må skrues inn stenderne støtte mengden vekt som de er utformet. Merk hver stud plassering ved å plassere en 2-fots stripe av maskeringstape vertikalt over hver stud.

•Mark av maskeringstape hvor du ønsker å henge dusj bar. Sett ene enden av stolpen ca 6 til 10 inches over toppen av badekaret over en av dine stud markørene. Merke omtrentlig midten av stud på det stedet med en penn. Holder at slutten av dusj bar i posisjon, plasser den andre enden av baren på andre stud markøren og merket plasseringen med pennen. Dette bør gi en fin vinkel for din dusj bar.

•Drill 1/8-tommers hull over stedene du har merket. Forstørre hull gjennom flisen bare med litt 1/4-tommers mur. Bore i tre med 5/32-tommers bit. Fjern båndet fra veggen.

•Caulk baksiden av flens og deretter skruen dusj bar til veggen med skruene som nødvendig. Skruene skal trenge inn i veggen med minst 1 full tomme.

Tips og advarsler

  • Du kan også plassere en dusj bar loddrett på gulvet ved å merke én stud og plassere begge ender av baren dusj over samme stud markøren.
  • Hvis du finner du savnet stud på første drill, et stykke wire inn i hullet og prod rundt bak veggen til du finner stud. Deretter redrill. Den første hullet skal være dekket av monteringsplaten på dusj bar.
  • Gi baren en god, hardt yank gang installert for å sikre at det vil holde en tilstrekkelig mengde vekt.