Hvor å sette opp gulvlister

June 17

Hvor å sette opp gulvlister

Sette opp gulvlister avslutter bunnen av en indre vegg å dekke felles mellom veggen og gulvet. En rekke Gulvlist design og størrelser er tilgjengelig for å lage en enkel eller arkitektoniske baseboard funksjonen i hjemmet. I tillegg fungerer Gulvlist som en buffer mot veggen skade fra møbler plassering og støvsuging. Effektiv Gulvlist installasjon krever en metodisk tilnærming, bruke vare å sikre hjørne ledd passer riktig.

Instruksjoner

•Start på et sted i rommet der gulvlisten krever en rett kvadrat slutten, som mot en dørkarmen. Mål fra startpunktet ved foten av veggen Gulvlist lengden du trenger, ved å bruke et målebånd.

•Få en linje på forsiden av Gulvlist overføre lengdemåling, bruke en blyant og en rett kant. Kutt Gulvlist på tegnet linjen med en miter så. Angi spisst så 90 grader hvis du trenger en firkantet slutt.

•Apply fange-lim på baksiden av den kuttet gulvlisten ifølge lim produsentens instruksjoner. Vanligvis bruke en perle av lim hvor undersiden Gulvlist nær toppen og bunnen. Skyv gulvlisten i posisjon ved foten av veggen.

•Measure fra eksponert kvadrat slutten av den installerte gulvlisten lengde behovet du trenger for din neste Gulvlist. Mark, klipp og lim Gulvlist som du gjorde tidligere. Plasser gulvlisten på veggen og abut kvadrat slutten på utsatte kvadrat slutten på den første gulvlisten.

•Measure avstanden mellom installerte Gulvlist slutt og kanten av en vegg på en utsiden hjørnet. Merk målingen på Gulvlist som før, og kutt på tegnet linjen i 45 graders vinkel ved hjelp av en miter så. Installere Gulvlist på veggen med Grip-limet.

•Skjære slutten av neste lengden på Gulvlist i motstridende 45-graders vinkel, bruker en miter så. Mål og klipp den andre enden av Gulvlist å passe veggen lengden. Lim på baksiden av gulvlisten, og passer kjegleformede kantene sammen for å installere utsiden hjørnet.

•Installer en firkant endte Gulvlist flush en innsiden hjørne. Tegne siden profilen Gulvlist på undersiden av neste Gulvlist lengden, bruke en Gulvlist av-kutt som en guide til å tegne profilen form. Klipp gulvlisten på trukket profillinjen, bruke en mestring så.

•Apply fange-lim på baksiden av gulvlisten. Tilpass saget profil slutten flush til den installerte gulvlisten på innsiden hjørne. Fortsette å måle, klippe ut og installere gulvlister til rommet er fullført.

• Kjør en perle av caulk mellom veggen og toppen av Gulvlist å forsegle felles, bruker en fuger pistol. Glatt caulk til felles med en fuktig klut eller fingeren. Bruk caulk på alle Gulvlist hjørne ledd å fullføre prosjektet.

Tips og advarsler

  • Bruk gummihansker for å jevne caulk å unngå kjemikalier gjennomtrengende huden