Hvor å sette opp en Vinyl Gate

October 1

Hvor å sette opp en Vinyl Gate

Legge til en vinyl gate i en vinyl gjerde fullfører utseendet av eiendommen og tydelig lukker av områder fra inntrengere eller critters. Installere porten er en enkel prosess, må du ta deg tid til å sikre en langvarig gate som ikke gni gjerdet innlegg eller henge på en vinkel. Når du har satt opp vinyl porten, kan du nyte vedlikeholdsfritt aspekter av vinyl gates, hvilke ikke forlange maleri og ikke råtne bort.

Instruksjoner

•Measure avstanden mellom to gjerdet innlegg hvor porten blir installert. Kjøpe en vinyl gate som er 1 1/4 inches mindre omfattende enn målt avstanden mellom stolpene.

•Hold slusen mellom gjerdet innlegg med de loddrette palings på samme side som de er på gjerdet. Justere den nederste kanten av gate så den starter selv med bunnen av gjerdet, og plasser slusen mellom innlegg med en fem-åttendedeler-tommers hull på hver side.

•Kontroller porten nivå, og har noen holde det på plass. Justere hver av gate hengslene over toppen og nederste horisontale tilbake skinner av gate. Plasser den lengre, smalere siden av hengselet over rekkverk, med kortere, bredere side mot gjerdet innlegg.

•Mark plasseringen av forborede hullene i hengslene på begge gate tilbake rekkverk og gjerdet innlegg. Fjerne hengslene, og Plasser din gate låsen på motsatt side av gate i en praktisk høyde. Merk forborede hullene gate låsen på gate og gjerdet innlegg der det trengs.

•Lay porten på en flat overflate med tilbake rekkverk grossist. Bore gjennom vinyl og i tre inne gate og gjerdet innlegg på hvert merket punkt å lage hull måtte legge hengslene og gate låsen.

•Sett hengslene til riktig gjerdet innlegg, bruker tre skruene. Fest gate låsen til motsatt gjerdestolpen. Hold porten til åpningen i gjerdet og justere den andre halvparten av hver hengsel med hullene i tilbake skinnene. Knytte hengslene til porten med skruer på hver boret hull, og fest gate låsen på den andre siden.

Tips og advarsler

  • Knytte en anti-sag gate kit til porten din å holde den sagging over tid.