Hvor å sette kloakk åpninger i kjellere

September 30

Hvor å sette kloakk åpninger i kjellere

Kloakk ventiler er en nødvendighet for alle husholdning avløp, flytte vann i et rør oppretter et område med høyt trykk foran vannet og lavt trykk bak. Vanligvis vil sink, badekar og toalett kloakk vent til taket. Denne ventilen er en metall- eller plastplate pipe, om lag 2 inches i diameter, som lar luft å bli trukket fra utenfor avløp systemet vannet flyter fritt i avløpet. Kjelleren kloakk vents ligger så langt fra viktigste husholdning kloakk ventilen, kan være litt mer kinkig. Det er et par ting å huske på når du bestemmer hvor du skal plassere kloakk åpninger i en kjeller.

Eksisterende avtrekksrøret

En enkel måte å ventilere en ny avløp i kjelleren er å knytte til en eksisterende avløp vent. Det første du bør gjøre før du gjør noen endringer til avløp er spor kloakk ventilen fra taket pipe, gjennom loftet og, muligens til kjelleren. Sikre kjelleren ikke har allerede blitt plumbed for avløp ventilasjon, som knytte til dette eksisterende ventilen vil spare deg mye tid og arbeid.

Stabel Vent

Stabel ventilen er viktigste ventilen for ditt hjem. Det er stor-diameter rør som fører til taket ventilen. Husholdningenes renne som krever mest ventilasjon er på toalettet, så stabelen røret vil mest sannsynlig være et sted nær hoved badet. Hvis denne stakken vent går til kjelleren, lufting kjelleren avløp innebærer binde inn i stakken. Du må kutte røret og, om det er PVC eller metall, sement eller sveise en T-kopling til stakken til din nye avtrekksrøret.

Badekar Vent

Badekar har ofte større ventil rør enn mindre vasker og gulvavløp. Avhengig av lokale koden er du vanligvis i stand å knytte en ny avløp vent til en eksisterende badekar ventil uten problem. Vil du sjekke din lokale kommunen kode for å fastslå nødvendig vent pipe diameteren for avstanden du må reise vannrett for å nå badekar ventilen fra din kjelleren avløp.

Våt ventilering

Våt ventilering er en metode for å sikre tilstrekkelig luftgjennomstrømning i avløpet kanaler som har lange horisontale kjøres. Hvis, for eksempel din avløp må være knyttet til en stabel ventil som er på den andre siden av kjelleren, kan våt ventilering være et alternativ. Våt ventilering innebærer binde til en eksisterende ventilerte avløp linje mellom din nye avløp og ventilen. Dette gjør at luften å trekkes fra avløpet linje når et vakuum, sikre at avløp flyte fritt. For en våt ventil for å fungere riktig, må alle kamper i den samme etasjen.