Hvor å sette i et gjerde

October 28

Hvor å sette i et gjerde

Mange huseiere trenger bare en lett gjerde å avgrense kanten av deres eiendom og holde i en liten pet eller to, og et stakittgjerde er godt egnet til dette formålet. Best av alt, eliminere moderne prefabrikkerte stakittgjerde kits måtte møysommelig satt opp gjerdet skinnene og deretter rette og installere hver enkelt plukket en om gangen ved å komme med ferdige paneler med rails og pickets. Dette forenkler prosessen med å sette i et gjerde.

Instruksjoner

•Look opp bredden på gjerdet panelene i instruksjonene som fulgte med din gjerde kit. Panelene nå fra midten av en gjerdestolpen til midten av neste innlegg, så vet denne avstanden er viktig å sette opp dine innlegg på riktig intervaller.

•Walk langs perimeteren til tiltenkte gjerdet linje med måling hjul, og hamre i en eierandel på hvert intervall som bestemmes i trinn 1. Knytte en streng hjørne innsatsen i gjerdet, og på linjen rett linje. Flytt alle innsatser som streken.

•Dig innlegg hull med en spade og en post hull digger. Dybden av hullene må være ensartet og lik 1/3 av dine innlegg.

•Installer første gjerdet innlegg ved å slippe den i hullet og sette det loddrett rett ved hjelp av et nivå. Måke smuss i hullet og komprimere den med tamping stang i stadier, til hullet fylles og innlegget helt satt i komprimerte jord. Gjenta for hver gjerdestolpen.

•Still skinnene på første gjerdet panelet på plass, slik at endene av skinnene på midtpunktet av første og andre innlegg i gjerdet. Sjekk med et nivå for rett linje, og justere etter behov. Fest panelet til begge innlegg ved å kjøre to negler gjennom endene av hver gjerdet skinnene. Gjenta for hvert panel.

Tips og advarsler

  • Angi gjerdet innlegg og festing panelene til dem er mye enklere ved hjelp av en hjelper.
  • Gate innlegg bære mer vekt enn linjen innlegg, så hvis du vil installere en gate i din stakittgjerde, angi disse innleggene i betong. I stedet for å fylle hullet innlegget med skitt, hell i rask-innstillingen betong til noen inches fra toppen. Etter at betongen kobler dries, fyll ut resten av hullet med skitt.