Hvor å sette i en utenfor stikkontakt

May 8

Hvor å sette i en utenfor stikkontakt

Utenfor legge stikkontakter bekvemmelighet i kraftsystemet til et hjem. Disse uttak må installeres med vanntett bokser å redusere muligheten for elektrisk støt når feste og bruker apparater. Det er lurt å planlegge antall og plassering av disse uttak basert på oppsettet av eiendommen og typen enheter som du vil koble til utsalgssteder. Legge til et nytt utløp hjem er ikke vanskelig, men det kan være utfordrende for å installere det på en måte som ikke avviker fra utsiden av hjemmet.

Instruksjoner

•Measure lengden på ruten som ledningen vil følge fra din breaker-boksen til plasseringen av den nye utenfor stikkontakt. Cut et stykke 10/2 ledningen ca 5 fot lengre enn den lengden, med wire cutters. Ekstra ledningen vil gi noen plass i tilfellet du fremstilt en måling feil og la nok wire for tilkoblinger innsiden av breaker og koblingsboks. Bruke 10/2 wire vil tillate deg å bruke en 30-amp breaker, som skal gi nok strøm for enhver bruk.

•Start av de viktigste breaker i breaker-boksen. Med en skrutrekker, fjerne ytre forsiden av boksen. Mate om 15 tommene av wire i boksen breaker gjennom en av portene på kanten av den. Kjøre resten av ledningen langs veien til den nye utløp plasseringen. Bruk skruer til å feste en allværs-koblingsboks på utsiden av huset.

•Skyv wire i boksen til minst 6 inches er inne. Bruk wire cutters for å fjerne alle overflødig ledning. Stripe ca 4 inches av isolasjon fra utsiden av ledningen med wire strippere. Bruk wire strippere for å fjerne ca 1 tomme av belegget fra mindre inne ledninger. Bruke tang, bøye endene av ledningene i en liten U-form.

•Sett svart wire til messing skruen på nye utløp med en skrutrekker. Knytte den hvite ledningen på samme måte til sølv skruen og nakne ledningen til grønne skruen. Skyv uttaket på koblingsboksen med ledninger bak. Knytte den til koblingsboksen med en skrue øverst og en nederst. Fest kabelen på plass med en ledning klemme hvor ledningen utgangen boksen. Avhengig av boksen, kan du vanntett denne åpningen av fylle den med caulk.

•Hold gummitetningen i Plasser bak ansiktet plate av koblingsboksen og skru ansikt platen til stikkontakten med en skrue i midten av tallerkenen til pakningen er forseglet fast til koblingsboksen. Tilbake til breaker for å fullføre installasjonen. Bruk wire strippere og fjerne ca 1 fot i den ytre isolasjonen fra ledningen og ca 1 tomme av belegget fra indre ledningene.

•Skyv enden av svarte ledningen under skruen på 30-amp 120-volts breaker. Skru med en skrutrekker til å sikre tilkoblingen. Klipp breaker til makt bussen midt i boksen. Skyv endene av hvite og nakne ledningen under skruene på nøytral bar og stram skruene.

•Bytt forsiden av breaker box og fest den med de fire skruene. Slå på de viktigste breaker og nye 120-volts breaker. Utenfor uttaket bør være klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Bruk caulk hvor ledningen avslutter huset inn utløpet for å hindre insekter og gnagere får inngangen.
  • Slå alltid av viktigste breaker før ledningsnett en ny krets i boksen breaker.