Hvor å sette i en utendørs bærbare peis

October 22

Hvor å sette i en utendørs bærbare peis

Sitter rundt et bål er ikke lenger forbeholdt camping turer. Bærbar utendørs peis har gjort det mulig å ha et bål i hagen din når du ønsker. Du kan installere en bærbar ildsted i mindre enn en dag. Bærbar peiser kommer i en rekke stiler å matche noen bakgård innredning. Bærbar peiser er vanligvis laget av metall og er lette. Lagre dem i en bod eller kjelleren vinteren å forlenge livet. Siden de er så lett, kan du også flytte dem til andre ares av verksted eller patio. Se etter bærbare peiser på alle butikker som selger utemøbler.

Instruksjoner

•Anrop lokal kode håndheving kontoret. Sjekke lokale lovene om å ha en peis i bakgården. Hvis du bor i et område som er utsatt for skogbranner, har nabolaget en nei-brenning kode. Det er også lurt å snakke med koden namsmannen om hvor langt ild gropen bør sitte hjemmefra. Unnlate å følge dette trinnet, kan det føre til bøter fra byens brannvesenet.

Finne et sted for peisen. Etter råd fra din lokale koden håndheving offisielle, finner du et område fra din hjem å sette i peisen. Området bør være store nok til å sitte stoler komfortabelt rundt peisen. For å unngå skade, bør du sette stoler minst 5 fot unna brannen.

•Examine området for å fastslå om det er nivå. Hvis du vil plassere peisen i et gresskledd område, finne et sted sitter som nivå. Bruker nivå, kontroller at boblen faller mellom de to utjevning linjene. Hvis du ikke har et nivå område av gress, Plasser en betongplate i din hage. Grave ut en område av gress som er stor nok til stykke betong. Kontroller at betongen er nå å sikre din peis ikke velter under bruk.

•Assemble ildstedet. Bruker produsentens instruksjoner, samle peisen. Plass peisen på betongplate eller delen nivå i din hage eller terrasse.

Tips og advarsler

  • Se opp for folket gi bort falne trær å finne en billig eller gratis kilde ved.
  • Sørg alltid en brennende ild er riktig slukket før i hjemmet ditt.
  • Aldri forlate barn uovervåket i en brennende ild
  • Det kan hende at kantene på torget utendørs ildsted skarpe. Riktig store din peis når du ikke bruker den.
  • Aldri brenne tre som er malt eller behandlet med kjemikalier i din peis.