Hvor å sette i en foss fontene

September 21

En foss legger klasse og skjønnhet til hagen din. Fontenen kan installeres uansett om du har en eksisterende tjern eller basseng. For å få glede av en foss uten vedlikehold av en dam, kan du installere en pondless fossen, hvor vannet faller ned og forsvinner inn i landskapsarbeid steiner dekker vannbassenget som feeds fossen. Bygge en foss sammen med et svømmebasseng eller tjern er faktisk mer komplisert enn å sette i en pondless foss, så det er best å ha gode kunnskaper om pumpen og filter system og jobber med vann strukturer.

Instruksjoner

Installere en Pondless foss

•Decide på plasseringen og struktur av din foss. Markere hvor vannbassenget med spraymaling, merking kritt eller spissen av din spade. Markere en annen plassering for den øverste delen av fossen.

•Dig ut av plasseringen for lavere bassenget. Det bør være dypt nok til pumpen og pumpehuset. Se dokumentasjonen som fulgte med kit for spesifikk informasjon.

Sette inn en liner for bassenget. Kantene av duken bør utvide omtrent 6 inches utenfor kanten av bassenget. Avskåret ekstra liner materiale unntatt i plasseringen av fossen, hvor du vil at den lenge nok til å komme til toppen.

•Plasser bassenget eller demning på stedet der du vil fossen å starte. Kontroller om det er, så tips det litt mot der vannet vil strømme ut. Overlappe bassenget og duken.

•Sett den spyling som kobler pumpen til bassenget på toppen av fossen. Plassere pumpen og pumpehuset eller hvelv i bunnen bassenget. Kontroller at den elektriske ledningen for pumpen vil nå et strømuttak, eller har en elektriker installere et nytt utendørs utløp innen rekkevidde. Avslutt fossen ved tilbake fylle rundt bassenget for toppen og plassere bergarter rundt toppen og på kantene av vassdraget.

•Fyll i bunnen bassenget, først med stein og grus, og med vann. Først haug et dobbelt lag 3 - til 4-tommers bergartene rundt i pumpehuset. Deretter Legg stor grus i et tykt lag som dekker bassenget nesten til toppen. Eller hvis pumpe ikke kommer med et beskyttende hvelv, dekke bassenget med en skjerm og stein på toppen av skjermen. Fyll bunnen bassenget med vann.

•Vri på pumpen.

Legge til en fontene i et tjern eller basseng

•Decide der langs kanten av din i bakken svømmebasseng eller tjern plassere fossen. Ikke bekymre deg for å finne et sted hvor bakken bakkene oppover fra vannkanten, kan du alltids lage en liten hill for vassdraget, eller bygge den ut av store steiner. Eller bare bygge en struktur som gjør vann å søle rett ned direkte til bassenget, fra en rock overheng.

•Hook opp vannlinjen. Vann må trekke vann fra svømmebasseng eller tjern, så det er best å knytte den til vann linjen som går til filteret. Det vil ta vann fra filtersystem og pumpe den til toppen av fossen.

•Build fossen. Bruk en kit, med steiner pre-cut og klar til å sette sammen, eller bygge en selv. Bestemme om du vil fossen kjører hele tiden. Hvis ikke, har en bryter installert så du kan slå den av. Hvordan og hvor å installere vannlinjen avhenger av strukturen du valgte for din fossen.

•Vri på din fossen.