Hvor å sette i en dreneringssystemet

July 23

Hvor å sette i en dreneringssystemet

Dårlig drenering kan ødelegge et landskap. Drepe planter og forårsaker erosjon, pytter og andre eyesores, er hyppige oversvømmelser en trussel mot ditt hjem fundament. Den mest effektive måten å løse disse problemene er å sette en dreneringssystemet i din hage. En grunnleggende dreneringssystemet består av underjordiske rør utformet å bære overflødig vann fra mettet områder til en sikker drenering stikkontakt.

Instruksjoner

•IDENTIFY områdene i gården hvor pytter fortsatt etter en regn, der det er erosjon og myke, vannfylte områder. Tegner et grunnleggende diagram av verftet og merke problemområder. Tegn en sti gjennom disse områdene til en sikker drenering utløp, som en gate rennesteinen.

•Mark løpet av banen med landskapet spraymaling, sporing siden i et tre brett slik linjene er rett.

•Dig ut en drenering kanal 10 inches bredt og 24 tommer dyp ved hjelp av en spade, fulgte løpet skissert av spraymaling. Begynnelsen på slutten lengst uttaket, grave en svak skråning i bunnen av kanalen slik at vannet vil strømme mot uttaket. Nedgangen bør være minst 1/8 tommer for hver fot lang.

•Fyll 6 inches av grus i kanalen og rake det inn i en grunne dukkert så det dypeste punktet går ned. Angi et boble nivå på center og justere grus for å opprettholde skråningen.

•Lay stive perforert drainpipes i midten av kanalen. Feste rett lengder T kontakter og bruk albue kontaktene der kanalen kurvene. Slå perforeringer å møte nedover og skli en drainpipe sokk over rørene beskytte dem mot rusk.

•Fyll en annen 6 inches av ren grus over drainpipes og rake det inn i en grunne dukkert. Legge landskap stoff over bunnen og skråningen veggene blokkere store rusk fra siver ned.

•Mix noen av jord du fjernet for å grave kanalen med en lik mengde sand og fylle den gjenværende kanalen. Sanden gjør jord mer absorberende så vann vil raskt trenge inn i rørene.

•Seed toppen med flom motstandsdyktig gress, Bermuda eller reed gresset, å forhindre jord fra svekke og treg flyten av vann avrenning.