Hvor å rydde opp ugress og steiner å gjøre hagen din ser flott

November 14

Tunet cleanup er en mulighet til å fjerne uønsket ugress og rusk som steiner fra gården. Om oppryddingen er planlagt i begynnelsen av vekstsesongen eller er resultatet av rusk igjen fra et annet prosjekt, kan en gårdsplass opprydding forbedre utseende av hjemmet som plenen og landskap. Fjerning av ugress og bergarter kan bidra en gårdsplass ser flott.

Instruksjoner

•Sett på hansker for å beskytte hendene før du begynner rock fjerningen. Sette på closed-tær sko å beskytte føttene fra tyngre steiner. Samle en trillebår, rake og spade i gården for bruk.

•Bevegelsessensoren opp steiner liggende på bakken som kan enkelt fjernes. Crouch for å plukke opp tyngre bergarter. Løft rock med armene, knær og øvre beinmuskulaturen. Unngå å bøye med ryggen, fordi dette kan føre til skade. Plasser steinene i trillebår for fjerning.

•Med spade, grave ut steiner som er delvis begravet i bakken. Rake steiner i bunker, og deretter spade dem i trillebår for fjerning.

•Mix flytende ugressmiddel, som glyfosat, med vann i en hage sprøyta. Følg produsentens anbefalinger for å blande Plantegiften. Sett hetten sikkert på spray tank for bruk.

•Direkte Plantegiften spray blader og stengler ugress. Unngå å få Plantegiften på andre planter og vegetasjon, fordi Plantegiften ikke kan være selektiv. Tillate spray til å arbeide fra ett til syv dager, avhengig av hvilken brukes.

•Rake døde ugress ut av bakken. Plukke opp ugress, og plasser i trillebår for avhending.