Hvor å rydde opp Rat & kakerlakk Infestation problemer i en gamle hjem

March 8

Hvor å rydde opp Rat & kakerlakk Infestation problemer i en gamle hjem

Rotte og kakerlakk infestations er ikke bare pinlig, de er farlig for din helse og ditt hjem. Rotter og kakerlakker befordre sykdommen og bacteria det forårsake matforgiftning og er en viktig kilde til allergi i mennesker. Mange gamle hjem, med murvegger, har hull og små hull nær bunnen av gulvet, der kakerlakker liker å gjemme seg. Rotter er kjøpedyktig presse gjennom halv-tommer brede åpninger, som gjør det perfekt for å bygge reirene sine innenfor gamle hus.

Instruksjoner

Rotter

•Locate rottes nest og alle potensielle oppføring poeng. Ser rundt innsiden og utenfor hjemmet for små hull, hull og åpninger. Noen vanlige steder å se er bak skap, komfyr, kjøleskap, kjellere og loft kravlesøket spaces. Sjekk taket, Vinduer, dører, ventiler og grunnlaget når undersøke utsiden av huset. Rotter er dyktige klatrere, og få tilgang til loftet fra utsiden.

•Seal alle hull med stålull. Sikre stålull med caulk: rotter kan tygge gjennom den. Store hull kan fylles med sement eller metall sheeting. Disse materialene kan kjøpes på en lokal løvtre butikk. Hull og hull som forblir åpne vil tillate rotter kontinuerlig inn ditt hjem.

•Catch rotter ved å sette feller og legging giften. Les instruksjonene nøye før du bruker feller og gift. Bland rottegift med peanøttsmør og plassere en krone-størrelse beløp på hver overlapping å bruke som agn. Unngå å tiltrekke seg mer rotter ved hjelp av flere agn enn nødvendig. Plass fellene i hjørnene, kjelleren, loftet og andre områder som viser bevis på gnager aktivitet.

•Rengjør og kast av alle døde rotter og deres avføring. Bruk plastikk hansker, vernebriller og en støvmaske for beskyttelse. Rotter bære sykdommer som du ikke ikke å puste inn eller eksponere huden til. Fei opp alle avføring, kaste bort alle urin-gjennomvåt elementer og rydde opp med en blanding av blekemidler å desinfisere og rense hele området.

Kakerlakker

•Rengjør hele hjem med ammoniakk. Fortynne ammoniakk ved hjelp av en tredjedel ammoniakk med to tredeler vann. Skrubbe hjørner av vegger, baseboards, skap og bak apparater. Ammoniakk er laget av nitrogen og hydrogen og avgir en veldig skarp lukt. Åpne vinduer for ventilasjon og bruk gummihansker for å beskytte huden din. Lukten av ammoniakk er overveldende å kakerlakker og de vanligvis unngå områder der ammoniakk er brukt.

•Eliminate alle mat kilder. Lagre mat i forseglet plast eller metall containere. Rydde opp etter matlaging og spise. Vask alle retter, feie gulvet og tørke opp alle søl umiddelbart. Hold pet næringen og vann satt bort natten. Kaste søppel regelmessig og plasser i en plast eller metall kan med tett lokk, hindre at kakerlakker fest på søppel.

•Treat hjem med borsyre. Borsyre, også kjent som boracic syre, er en kraftig insektmiddel, svært effektiv på å drepe kakerlakker. Sammenlignet med andre insektmidler, er borsyre beskjedent priset for bare $5 for en 16-unse flasken. Bruke hvitt pulver i lukket-off områder, under kjøkkenvasken, hvitevarer, baderomsskap, klesskap, kjelleren og loftet og inne alle gulv og vegg sprekker, sprekker og hull. Borsyre er farlig hvis ingested. Gjelde ikke borsyre hvor barn og kjæledyr kan nå den.