Hvor å rydde opp etter toalett kloakk Overflow

August 16

Hvor å rydde opp etter toalett kloakk Overflow

Når kloakken systemet sikkerhetskopierer det resulterende vannet og kloakk avfall som kan komme ut av din rør gjennom toalettet ditt og i ditt hjem er både rotete og farlig. Hvis bare en liten mengde overflyt søl i badet eller overflyt synes å bestå av vann, kan du rense den opp selv mens du tar riktige sikkerhetsforanstaltninger.

Instruksjoner

•Shut av vann umiddelbart, og ta tiltakene er nødvendig å stoppe toalettet fra overfylte. Ringe en rørlegger og har toalettet reparert for å unngå en fremtidig overflyt så snart du får den første rotet rengjort. Sette på jeans, en langermet skjorte, hansker, støvler, vernebriller og en puste maske for å hindre potensielt kontaminerte materiale berøre din hud eller ansikt.

•Lay ned gamle håndklær på badet og andre berørte områder å absorbere så mye av overflyt som mulig. Sett skitne håndklær i vaskemaskinen, og vask dem med blekemiddel eller en annen sterk rengjøringsmiddel å drepe eventuelle bakterier.

•Plasser fans rundt i rommet tørke etasjer. Plukk opp alle tepper, dusj gardiner eller andre klut eller polstrede elementer som fikk våt i overløp og vaske dem ifølge deres produkt omsorg instruksjoner.

•Vaskestasjonen tømmes badegulv, skap og møbler med en kraftig antibakteriell rengjøringsmiddel.

•Deponer og Erstatt elementer som ble ødelagt i overflyt, og som du ikke kan rengjøre riktig. Toalett overflyt er sannsynlig å inneholde bakterier, og du bør ikke forsøke å redde noe som ikke kan steriliseres.

Tips og advarsler

  • Hvis du har tepper, vil du måtte ringe en profesjonell å komme suge vannet ut av teppet gulv å hindre muggvekst på grunn av fuktighet.
  • Du kan plassere luften oppfrisket i rommet for å bli kvitt dvelende lukt forårsaket av toalett overflyt.
  • Ansette en profesjonell å rydde opp i alvorlige kloakk overløp eller hvis du se fecal materie i overflytsområdet. Farlige våtorganisk bør behandles riktig bruk av riktig utstyr.