Hvor å rydde opp etter skabb inne hundene

July 13

Hvor å rydde opp etter skabb inne hundene

Skabb eller skabb, er en hudsykdom som er forårsaket av en midd kalt Sarcoptes scabiei. Mites hule i hundens hud å legge egg og kan føre til intens kløe og allergiske reaksjoner. Skjerv overføres fra hunden å hunden, og din hunden kan enkelt kontrakt skabb fra en annen infiserte pet. Den gode nyheten er at skabb mite som infiserer hunder vanligvis ikke foretrekker menneskelige verter, og de fleste skabb infeksjoner i mennesker resultater fra menneske til menneske overføringen. Gjør så grundig en jobb som mulig når rydde opp etter at du har fjerne av skabb fra din hunden.

Instruksjoner

•Klemme hundens coat kort og bade hunden med en benzoylperoksid sjampo og bruke en dukkert eller aktuelle behandlinger som amitraz og selamectin. Bruke skabb behandlinger smittede hunder konsekvent og etter anvisningen til alle tegn på infeksjon er borte.

•Vacuum tepper, møbler, gardiner og madrasser grundig og installere en høy effektivitet particulate luft (HEPA) filter for å hindre luftbårne allergener forårsaket av midd partikler. Mopp gulv to ganger daglig med varmt vann og en cap full av blekemiddel eller eddik.

•Apply hansker når håndtere Klesvask infisert sengetøy og vask alle materialer i varmt vann som er minst 120 grader Fahrenheit i minst 10 minutter og tørke på høy varme. Madrasser og stoppede møbler med plast belegg kan hjelpe forhindrer re infestation av mites og redusere allergener produsert av midd.

•Seal strukturelle inngangspunkt i huset, for eksempel mellomrom rundt foundation, dører, Vinduer og åpninger, med polyuretan fuger eller ved å fylle hullene med stålull. Opprettholde en plante uten kantlinje rundt grunnlaget for huset vil bidra til å redusere midd populasjoner.

Tips og advarsler

  • Kontrollere fuktighetsnivået i din hjem å motvirke midd re infestation. Mites er underlagt uttørking på mindre enn 50 prosent fuktighet. I høy luftfuktighet områder som bad eller kjelleren, kan det være nyttig å bruke en avfukteren.
  • Plasser ikke vaskes materialer som sko, kåper og utstoppede dyr i plast og isolere dem i en varm område eller plassere elementer i en stor fryser i 12 timer.
  • Etter støvsuging madrassen, snu den over før du bruker den. Hvis det er noen midd fortsatt i live, de vil ikke være så nær deg og kan dø før de kan hule gjennom madrassen.