Hvor å rydde opp etter Mold fjerning

April 17

Om å rydde opp en liten eller stor mold infestation, er målet etter rengjøring å inneholde spores. Disse sporer, kan særlig for folk som har pre-eksisterende sykdommer som allergi eller astma, forårsake skadelige effekter. Effekter av eksponering for mold spredt inkluderer utslett, øyeirritasjon, nese, tretthet, kvalme og hodepine. Noen leftover sporer kan også bidra til ytterligere mold vekst, slik som inneholder så mange av spores som mulig er nyttig i å stoppe problemet. De fleste helse avdelinger anbefale ved hjelp av et HEPA vakuum samt rengjøring med vaskemiddel eller bleke løsning å effektivt fjerne muggsoppsporer.

Instruksjoner

•Plasser alle berørte porøse materialer som tepper, klær og takplater i et trash bag. Forsegle tett og kast i utendørs søppel beholdere. For større elementer, for eksempel møbler, kast det i en stor papirkurven, hvis mulig, eller kontakt rådhuset kontoret for riktig avhending retninger.

•Plasser alle håndklær brukt i rydde opp i en søppel pose og slips tett lukket. Kast posen i utenfor søppel beholdere.

•Kast HEPA vakuum bag i et trash bag. Unlatch leder av vakuum og slå søppel vesken genseren. Pakk posen rundt armene og komme inn i tanken å dislodge posen. Forsegl posen tett lukket og plasser den i utenfor søppel beholdere.

•Flush alle vann brukt et toalett eller gulv avløpet. Skyll ut alle bøtter også.

•Fjern noen klær du bære under mold fjerning og plasser den i vaskemaskinen umiddelbart. kjøre det gjennom en vanlig vaskeprogrammet, men ikke vask med noen andre klær.

•Vaskestasjonen tømmes hendene, ansikt og andre eksponert kroppen deler med såpe og vann.