Hvor å rydde opp etter en kloakk sikkerhetskopi i Iowa

February 20

Hvor å rydde opp etter en kloakk sikkerhetskopi i Iowa

Kloakk back-up kan være en veldig frustrerende og vanskelig problem å håndtere hjemme. Når dette skjer i Iowa, må du ta de riktige forholdsreglene for å beskytte familien mot alle mulige forurensning fra den tilbake opp. Du må også falle i tråd med regjeringen anbefalinger for å sikre at du forblir dekket av forsikringsselskaper i staten. Unngå å bruke kloakken systemet etter en sikkerhetskopi før du kan få den kontrollert og reparert av en profesjonell. Du vil også måtte rydde opp etter kloakk sikkerhetskopiserverne. For innbyggere i Iowa, Iowa Department of Public Health anbefaler bruk av en bleike løsning for å desinfisere området.

Instruksjoner

•Contact Iowa Helsedepartementet før du begynner ved å ringe 1-866-227-9878. Hvis kloakk problemer forlenge over din eiendom, må du vente til problemet er løst før du starter rengjøringen.

•Bruk en pumpe for å fjerne eventuelle stående vann fra kloakk sikkerhetskopiserverne. Pumpe vann ut sakte for å unngå mulige strukturelle problemer.

•Dry opp noen igjen av væske fra området. Du kan bruke ventilasjon og en avfukteren eller en enhet som en våt/tørr vakuum.

•Lag en rengjøring desinfeksjonsmiddel for en gallon av vann og ¼ kopp klor blekemiddel i en bøtte.

•Spread desinfeksjonsmiddel rengjøringsmiddel over alle områder som har blitt infisert av kloakk tilbake-opp med en mopp og stor svamp, avhengig av området. Vent i noen minutter for å tillate løsningen å desinfisere.

•Rinse området med rent vann og, igjen, trekke ut og tørke opp alle gjenværende væsker som du gjorde før.

Tips og advarsler

  • Du bør alltid ringe en profesjonell for å kontrollere og reparere kloakk systemet etter en back-up, som anbefalt av Iowa Helsedepartementet.