Hvor å riste nøtter trær

April 30

Fordelene av å dyrke en bakgård frukthage er mange. Bounties frisk mandler, pistasjenøtter, valnøtter, kastanjer og pecans er mest åpenbare fristelser. Estetisk landskapet tilbudt av en home orchard, iboende belønningen av å arbeide utendørs og en evne å dele høste med andre er mindre tanken på men likevel forlokkende sjarm. Som bakgård entusiaster har oppdaget, er utfordringer høsting nøtter hjemme ofte ganske forskjellig fra de står overfor kommersielle oppdrettere. Selv om prosessen med å riste en mutter treet uten en profesjonell maskin kan virke skremmende, er det enkle metoder hjem gartnere kan med hell bruke for en rik innhøsting hvert år.

Instruksjoner

•Study rekke tre du er å finne den riktige sesongen for innhøsting. Hver variasjon er forskjellig. Snakk med en barnehage profesjonelle å forstå de spesifikke høsting behovene dine tre utvalg. Fortsetter kan feil potensielt skade treet og sabotasje neste års harvest.

•Kontroller at treet tillater risting når høsting. Noen trær, som kastanjetrær ville bli skadet fra risting og skal tillates å kaste nøtter naturlig. Andre trær, som mandler, pistasjenøtter, valnøtter og pekannøtter, nytte en riste-og-fange harvest strategi.

•Lay en presenning eller harvest netting rundt foten av treet store nok til å fange alle nøtter.

•Bruk en hjelm eller en beskyttende lue når risting nøtter trær. Bruk beskyttende øye gir alltid og hansker på initiativ. Nøtter ofte faller rett ned og vil være pelting du gjennom risting prosessen.

• Rist hver lemmer i 15 sekunder med hendene hvis mulig. Bruk en lang stykke PVC-rør for høyere grener. Stående under treet, sett enden av PVC-rør hardt mot tre lemmer og riste.

•Beware av kraftledninger og aldri bruker aluminium eller metall polakkene for risting. Kontakt med en strømledninger kan forårsake alvorlig personskade eller død.

•Consider bruker pneumatiske håndholdt shakers, som knytter til en standard kompressor for svært store jobber. Dette tar mesteparten av albuen fett ut av risting prosessen. Når koblet til kompressoren, utsette shaker til lemmer og la pneumatiske mekanismen gjøre resten. Pass på at du ikke skade tre lemmer når mekanisk shakers.

• Vent minst en uke mellom shakings. Du må riste din tree flere ganger i høstens sesong.