Hvor å restaurere tre & flisgulv

July 12

Hvor å restaurere tre & flisgulv

To er vanlige gulvet i mange hjem fliser og tre. Holde gulvene i god stand legger til verdien av hjemmet. Selv med forsiktig vedlikehold, til slutt treet må være refinished og flisen fugemasse må rengjøres eller fjernet og gjenopprettet. Reparasjonene tilføre verdi til hjemmet, men kan være utfordrende for hus. Dårlig pusset tregulv kan kreve fullstendig utskifting, så det er verdt å tenke nøye om taklingen en så stor prosjekt selv.

Instruksjoner

Flisen gulvet restaurering

•Vacuum flisegulv grundig for å fjerne alle grus.

•Fjern gamle fugemasse som er farget eller smuldrete bruke en fugemasse skraping verktøyet. Dette verktøyet skal ha et karbid tips. Bruk selv og jevn trykk og trekke spissen av verktøyet via grout. Du må kanskje to til tre går fjerne grout. Ikke skrape sidene av arket.

•Vacuum opp grout som du fjerne den. Når Injiseringsmasse linjer er rene, bland opp noen grout i en liten balje. Bruke grout Injiseringsmasse linjer ved å bruke en fugemasse flyte. Trykk grout i linjene og drar float over de fullstendige kodelinjene i en vinkel. Starte rengjøring grout av flisene innen 15 minutter, da det vil tørke raskt.

•Vaskestasjonen tømmes og tørk brikker for å fjerne grout med en ren svamp og skiftet ofte vann. Holde rengjøring til dis er nesten borte. Når grout har konfigurert gå, tilbake over din fliser med en tørr klut og polsk av gjenværende dis. Forsegle nye Injiseringsmasse linjer med en fugemasse sealer å beskytte grout fra flekker.

Hardvedgulv etasje restaurering

•Purchase en hardvedgulv etasje restaurering kit på butikken din hjem. Dette settet inneholder en kjemisk sander, et bindemiddel og en klar-belegge slutten. Dette vil tillate deg å gjenopprette en litt slitt etasje til et fint utseende uten sliping hele gulvet.

•Apply kjemisk etsing produktet på gulvet med en scrubber pad knyttet til lang stang. Etch en 4-by-4-fots kvadrat gulv samtidig. Rengjør og tørke av gulvet med filler. Ta deg tid og etch hele gulvet for de beste resultatene. Skyll scrubber notisblokken grundig som brukes i neste trinn.

•Apply bindemiddel til gulvet med samme scrubber puten. Arbeid i lignende 4 av 4 fot seksjoner.

•Mix vannbasert Fjern Fullfør hvis produktet er en todelt. Bruke finish på gulvet i hjørne lengst utgangsdøren. Bruk en lammeull applikator på lang stang. Bruk ferdig med korn av skogen og bruk så få programmet slag som mulig. Arbeide fra våte til det tørre området. Tillate slutt å tørke i minst to timer før andre strøk.

•Vent gulvet tørke helt før gå på den.

Tips og advarsler

  • Løvtre finish kan se melkeaktig når du bruker den. Det bør tørke helt.
  • Holde grus av både fliser og parkett grus riper gulvet og gjør at gulvet kan slites ned.