Hvor å restaurere gamle tre dører

October 16

Gamle tredører kan gi en rik naturlig skjønnhet og unike design for å utfylle decor av ditt hjem. Disse eldre dører er ofte mer forseggjort enn nye dører, og kan også være mer godt konstruert. Når du vurdere også den høye prislappen på en ny tre dør, kan refinishing eller gjenopprette en eldre dør være det mest praktiske alternativet for mange huseiere. Dette prosjektet kan gjennomføres på bare noen få dager, forlater døren med nesten nytt finish.

Instruksjoner

•Fjern døren fra rammen. Bruke en hammer til å dunke ut pinnene i hver hengslene, eller skru hengslene og fjerne dem fra døren. Angi døren på et par sagkrakker så du har tilgang til begge sider.

•Bruk en skrutrekker eller drill å fjerne eventuelle gjenværende maskinvare fra døren. Dekk windows eller sjalusier med maler tape for å beskytte dem fra flekker mens du arbeider.

•Sand flat delene av døren med en håndholdt orbital sander. Starte med en 80-korn papir og arbeide i samme retning som korn. Gjenta denne prosessen bruker et 100-korn papir, deretter igjen med en 120-korn papir.

• Hånd-skrape listverk eller profiler på døren med et skraping verktøy. Du må kanskje flere forskjellige verktøy for å arbeide med forskjellige profiler på døren. Arbeid forsiktig for å unngå avlysning eller gouging tre.

•Bruk vanlige sandpapir til vanskelig å nå områder. Sand bort alle gjenværende maling, beis, selfangere eller merker på veden.

•Rengjør døren nøye for å fjerne alle sliping støv og rusk. Børste døren ren eller bruke et vakuum, og tørk av overflaten med en fuktig klut. Følge opp med en tack å fange alle gjenværende støvpartikler.

•Apply en beis eller lakk til kantene av døren bare ved hjelp av en pensel. La ansiktene uferdige for nå. Når øverst, nederst og begge kantene av døren er lukket og tørr, Installer hengslene og rehang døren.

•Fargeringer flekken eller sealer på de to ansiktene til døren. Arbeid på ett område om gangen minimalisere striper og gir de beste resultatene. For eksempel flekk alle flate områder og trim, deretter paneler, inntil du har farget alle overflater. Gjenta dette trinnet som gjør at døren tørre over natten.

•Polish døren maskinvaren og installere det på nytt, eller velge ny maskinvare for nyrestaurerte døren. Fjerne noen maler tape fra windows og sjalusi å fullføre prosjektet.