Hvor å restarte eller Re starte vann etter strømbrudd

April 3

Hvor å restarte eller Re starte vann etter strømbrudd

Hvis du er på et vann godt og oppleve strømbrudd, kan trykket bytte av typen som skal tilbakestilles. Hvis du har brukt vann i løpet av tiden mens strømmen var av og nå vannet ikke kommer på som kan være problemet.

Instruksjoner

•Når du har strømbrudd og fortsette å bruke vann, trykket bytte, som har en grå plast dekselet og ligger nær din godt trykket tank, må tilbakestilles. Hva skjer er at når trykket tank press faller under lav innstilling, vanligvis mellom 20 og 35 psi, den forårsaker trykket bytte til deaktivere.

•Først må etter makt er gjenopprettet, sjekk brønnens viktigste breaker, som fortsatt skal være på. Hvis det er utløst kontroller så godt og ledninger for noen tegn til en kort før snu breaker på. Noen ganger spenningsvariasjoner like før et strømbrudd vil føre til tur hvis pumpen hender å bli på tidspunktene.

•Locate trykket bytte. Det vil være ca 3 inches lang med to inches bredt, to inches høy og kobles til en 1/4 tommers metallrør stikker opp fra viktigste vannlinjen kommer fra den også går til press tanken. Har ledningene som kommer ut av det kommer til pumpen og boksen breaker. På siden av grå trykket bytte vil du sannsynligvis se mot bunnen, en skinnende lever om en tomme eller to lenge. Bruker din isolert tang, ved spredt elektrisk strøm, løft spaken oppover. Du skal høre pumpen kick på. Holde dette lever i oppadgående posisjon til du merker press måle få opp til over 30 eller så. Nå hvis du slå det løs pumpen skal bo, og du er tilbake i business.

Merk at ikke alle trykkbrytere har denne spaken og denne metoden gjelder ikke for dem.

Ikke strøm strømbrudd problemer knyttet til alle trykkbrytere inkluderer korrosjon av kontakter og brann maur får inn kontaktene. Fjern aldri dekselet på bryteren uten å slå av bryteren og la alle som kan slå den breaker på vet hva du gjør. Hvis du har til å rense disse kontaktene, etter å koble strømmen Bruk spray kontakt renere og en liten messing børste. Bruk en skrutrekker til å stramme strømnettet hvis nødvendig.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig med noen bare ledninger. Du bør ikke trenger å åpne dekselet på trykket bytte.
  • Aldri åpne grå plast dekselet på trykket bytte uten slå strømmen i bryterboksen og varsle alle i husholdningen hva du gjør og ikke touch at breaker.