Hvor å reparere og skjule liten betong

February 6

Hvor å reparere og skjule liten betong

Hvis du har en ujevn betong oppkjørsel, sprekker patio, eller gangvei med mindre overflaten, en av de beste måtene åreparere disse sprekkene er å fylle dem med betong reparasjon caulk (silikoniserte latex betong caulk). Det eneste problemet er at når du Reparer disse mindre overflaten sprekk, vil det være svært tydelig at caulk reparasjon ble gjort fordi tekstur og farge caulk ikke harmonerer med tekstur og farge betongplate. Her er et triks for å skjule fuger reparasjon med playsand.

Instruksjoner

•Rengjør sprekk i betong med en myk wire børste (nylon). Deretter satte latex hansker og få ut din caulk og reparer pistol.

•Snip åpningen av røret på en 30-graders vinkel og prøver å holde åpningen i røret samme størrelse (bredde) som din sprekk. Fyll sprekken flush med overflaten. Ta en gamle skje, og glatt caulk perlen. Tørk skjeen clean behov med en fille og mineral ånder.

•Sprinkle ordinære spille sand over caulk umiddelbart etter at du bruker den til sprekk - mens det er fortsatt å sette opp- eller våt. Ikke vær gjerrig med sand, og bare dekke hele området i caulk jobben slik at du ikke risikoen glipp av den.

•Valgfri trinn: Hvis du har en farget betongplate, patio eller gangvei, eller du må prøve å matche sanden nærmere den virkelige fargen av denbetong - plukke opp noen konkrete fargestoff fra din jernvarehandel og legge den til sanden. Jeg anbefaler at du mikse sand og fargestoff i en liten plast gjenbrukbare beholder når du gjør dette. Deretter dryss over våt caulk.

•Let caulk sand blanding tørr og deretter bare børste den av for en ren reparasjon. Sprekk linjene vil fortsatt være synlig, men de vil ikke holde dårlig som de ville med bare en caulk reparasjon.

Tips og advarsler

  • Holde uretan caulk av nakne hender og klær. Det er ekstremt pinne, og svært vanskelig å få på huden din. Hvis du får det på klær, de vil bli ødelagt, så bruke butikk klær.
  • Ha på engangs hansker når du søker caulk og bruke skjeen avrunde caulk perlen.
  • Hvis du får noen på huden, raskt tørke den av med en maling tynnere fuktet klut.