Hvor å reparere hårfestet sement

February 25

Hvor å reparere hårfestet sement

Selv om sement er slitesterkt, er det ikke uvanlig for hårfestet sprekker å danne. Disse små, tynne sprekk er vanligvis resultatet av sement strukturen eller overflate settling. Når adressert ved første blikk, hårfestet sement sprekker er ufarlig og kan repareres raskt, hindrer noen store problemer nedover veien. Det er viktig å fastsette hårfestet sement sprekker så snart som mulig slik at sprekk ikke utvides, forårsaker en større sprekk, eller enda et hull, til skjemaet.

Instruksjoner

•Rengjør sprekk, i tillegg til om lag tre inches av sement rundt sprekk på begge sider, før bestemmer den. Vask sprekk med en fille og rent vann. Rengjør de rundt tre inches av sement med en stålbørste og vann for å fjerne alle løse eller chipping maling.

•Fyll en tom sprayflaske med rent vann. Spray sprekken med vannet. Fortsette å spray sprekk med jevne mellomrom som vannet begynner å tørke, i ca tre timer. Holde sprekken våt før lapp forhindrer sement trekker vann fra lapp sammensatte.

•Mix en gruppe med Portland sement og vann i en liten beholder. Se etiketten på sement for miksing instruksjoner. Lapp sammensatte skal være konsistensen av en tykk pasta.

•Apply lapp sammensatte sprekk, bruke en sparkel eller murskje. Scoop opp en sjenerøs mengde oppdateringen på verktøyet og spre den over det sprekken, tvinge den inn i sprekken som mulig. Kjøre murskje eller kitte kniven over sprekk å glatte ut oppdateringen slik at den er flush med sement overflaten. Legge mer lapp sammensatte på samme måte til det hele sprekken er fylt.

•Tillat lapp sammensatte tørke to til tre timer. Dekk området nylig oppdatert sement med plastfolie og tape. Fjern plastdekselet og lett tåke med vann hver dag i fem dager.