Hvor å reparer vinduer inne & utenfor

June 20

Caulking vinduene er en relativt enkel jobb når du blir vant til å bruke en caulk pistol. Prosedyren for interiør og eksteriør windows er den samme. Hvis windows har vært caulked før, det første trinnet er å fjerne den gamle drivning. Tetninger serverer både en praktisk og en estetisk hensikt. Som caulk rundt din windows aldre det stivner, gule og sprekker. Resultatet er grungy og trekkfulle Vinduer.

Instruksjoner

•Fjern den gamle tetningslister fra rundt vinduene. Sett kanten av et verktøy kniv eller kitte kniven i et hjørne av drivning. Lirke fuger løs og forstå det mellom tommelen og pekefingeren. Trekk forsiktig det gratis fra vinduet.

•Rengjør området med såpe og vann for å fjerne gamle fuger rester og andre skitt og smuss. Den nye fuger følger bedre en ren overflate, og dette gir en bedre sel.

•Purchase fuger og en caulk pistol på lokale maling eller hjem forsyning butikken. Latex caulk fungerer godt for windows, og det er lett å arbeide med. Du trenger interiør fuger for innendørs Vinduer og utvendig fuger for utendørs windows. Utvendig fuger er mer holdbare og kan stå opp til strengere temperaturer og sollys.

•Skjære spissen av caulk røret i 45-graders vinkel. Sett røret i caulk pistolen. Trykk på avtrekkeren for å starte caulk strømmer og slipp utløseren for å stanse caulk fra rennende. Øve et par ganger hvis du aldri har brukt en caulk pistol.

•Hold caulk pistolen opp til det igjen hånd avkrok av toppen av vinduet. Trekke utløse og flytte caulk kanonen øverst i vinduet mot høyre side. Slipp utløse noen inches før høyre hjørne. Caulk fortsetter strømmer renn for et par sekunder.

•Forbered kjører fingeren over caulk linjen. Dette hjelper å glatte linjen og trykker den mer fast på plass.

•Rengjør fingeren og spissen av caulk pistolen med en fuktig klut. Gjenta dette for de andre sidene i vinduet, og deretter gå videre til neste vindu.