Hvor å reparer rundt Stovepipe

August 13

En stovepipe er en pipe brukes til å koble en komfyr til en flue. Det er vanligvis laget av et metall rør med stor diameter; stovepipe er koblet til en vegg eller hull i taket slik at røyken å rømme utendørs. Caulking bunnen av røret hindrer røyk siver innendørs. Aktuelle caulk vil fungere som et tetningsmiddel for stovepipe og sikre at røyken fra komfyren er riktig Omdirigert.

Instruksjoner

•Fjern alle løs skitt eller kreosot buildup fra området rundt bunnen av stovepipe. Bare tørk toppen av ovnen med en husholdning metall renere og følge opp med en tørr klut forberede overflaten tetninger; sta rester kan skrapes av med lette benytter en stålbørste.

•Skjære åpne spissen på en tube med akryl lateks silikon caulk med en skarp saks. Denne typen caulk er ideelt for alle vær og fuktighet. Det er spesielt beregnet for tetting mur, tre og metall overflater.

•Puncture segl på røret med en stiv wire eller spiker. Legg røret i en fuger pistol spissen vendt fra utløseren.

•Apply en perle av caulk ikke mer enn 1/4-tommers tykke leddet der stovepipe møter ovnen selv. Opprettholde konsekvent press på avtrekkeren som du profilere bunnen av røret.

Bilderedigeringsapplikasjonene gli en håndverket pinne eller plast skje over nylig brukte caulk for å jevne den. Gjenta de samme trinnene for området der stovepipe møter veggen, og la caulk kur for en full 24 timer.