Hvor å reparer rundt dører og Vinduer med Vinyl fasader

July 9

Hvor å reparer rundt dører og Vinduer med Vinyl fasader

Tetningslister rundt vinduer og dører der vinyl Fasader finnes er bare forskjellig fra andre fasader i at en annen type caulk må brukes. Vinyl Fasader utvides og kontrakter med varme og kalde, i motsetning til andre typer fasader. Silikon reparer må brukes med vinyl Fasader slik at det kan flex med ekspansjon og sammentrekning av vinyl Fasader. Teknikken for Bruk caulk er en ferdighet som kan beherskes på kort tid.

Instruksjoner

•Trekk stempelet til caulk pistolen hele veien tilbake. Sett inn tube silikon caulk i pistolen og skyv stempelet inn på baksiden av røret. Bruke et verktøy kniv til å kutte av bunnen av slutten av røret i 45 graders vinkel. Skyter på caulk pistolen slik caulk strømmer ut av slutten. Hvis ikke vri stempelet en kvart vridning og trykker på avtrekkeren igjen.

•Start i et hjørne med caulk pistol i en posisjon hvor det kutte slutten er ligger flatt mot overflaten. Slutten av røret skal være i kløft mellom døren eller vindusramme og kanten av ytterkledning.

•Squeeze utløser sakte som du flytter jevnt caulk pistolen langs hele vindu eller dør. Start ikke og stopp, eller du har en ujevn perle caulk eller luft bobler i caulk. Gjøre en hel side om gangen.

•Legg siden av tommelen i begynnelsen av perlen av caulk når du har en side. Flytte tommelen langs perlen av caulk glatt det i kløft. Tørk caulk av tommelen med en fuktig fille hver 6 til 8 inches. Du kan også bruke et verktøy for utjevning en perle caulk. Bruke verktøyet eller tommelen er et spørsmål om personlig preferanse. Ikke male caulk som du kan gjøre med vanlig fasader.