Hvor å reparer ripete Glass

October 28

Det er en solrik dag og som du ser gjennom vinduet, merker du det er en sprekk i glasset. Selv om sprekken ikke kan være skadelig for strukturen og funksjonen til vinduet, kan du bli plaget av det. Lys riper kan fjernes fra glass med elementer som du kanskje allerede har i ditt hjem. Dypere riller eller skrapte glass som kompromittert funksjonen til en frontruten eller et hus vindu må være erstattet snarere enn reparert.

Instruksjoner

•Ikke "fingernegl test" før du forsøke å reparere riper glass. Dra din negl over overflaten med scratch. Hvis neglen fanger på groove, er scratch mest sannsynlig for dypt reparere hjemme. Du må ta bilen til auto butikken, kjøpe et nytt vindu for ditt hjem eller bare leve med en ripe i andre glassflater som ikke kan erstattes.

•Apply en hvit, ikke-gel tannkrem til en lys scratch på en glassoverflaten. Kontroller at hele grunnen er dekket rikelig med tannkrem.

•Tillat tannkrem å stivne. Dette tar bare noen minutter.

•Tørk av tannkrem med en myk klut. Buff riper området i én retning å unngå lagt nye merker til glasset. I de fleste tilfeller vil du se at grunnen er borte når alle tannkrem er fjernet.

•Mix sammen en lime fra hvit eddik og sennep frø å takle litt dypere glass riper. Bakken sennep frø er tilgjengelig i krydder midtgangen i din lokale supermarked. Start med en spiseskje med tørr sennep og legge noen dråper av eddik for å unngå å gjøre blandingen for vått.

•Slather sennep og eddik lim på bunnen av, la den tørke og buff av med en klut.

Kjøp et glass reparasjon kit riper i bilen frontruten. Kits av denne typen, tilgjengelig på auto deler butikker som AutoZone (se ressurser), inneholder vanligvis en slags løsningsmiddel, samt en polering medium som er trygt å bruke på glass.